Search

Polku kestäväksi kokiksi

César Ritz -korkeakoulujen kampuksella Le Bouveretissa, Sveitsissä sijaitseva Culinary Arts Academy Switzerland on ihanteellisella paikalla vihreän elämisen ja koulutuksen kärjessä. Green Globen jäseninä ja maaliskuussa saatavan Green Globe -sertifikaatin mukaisesti kestävyys ja vastuu planeetastamme on   →

Master of Business Administration (MBA)

Montreux’ssa, Sveitsissä pääset nopeutettuun MBA-ohjelmaan ja muutosmatkalle, joka yhdistää monipuolisen, monikansallisen saavuttajien ryhmän. Hotel Institute Montreux tarjoaa jännittävän, mukavan ja tukevan ympäristön, jossa voit keskittyä opintoihisi ja rakentaa kestäviä ystävyyssuhteita. Nopeuta uraasi Suoritat täydellisen MBA-tutkinnon,   →

César Ritz Colleges Bouveret, Green Globen uusi jäsen

Cesar Ritz Colleges Bouveret on ottanut aktiivisen askeleen kohti kestävää kehitystä. Näin se tapahtui. Tämän viikon maanantaina, World Earth -päivänä johtajamme Tanja Florenthal ja Ivan Feij ovat sitoutuneet siihen, että César Ritz Colleges Bouveret tulee   →

9 asiaa, joita et välttämättä tiennyt Hospitality-alasta ja siitä miksi se on maailman paras ala

Sanasta ”hospitality” tulee sinulle todennäköisesti ensimmäisenä mieleen hotelli. Upeita miehiä ja naisia, jotka tekevät työtä erilaisten palveluiden ja kaikkien hotellin eri toimintojen parissa. Vastaanotto- ja concierge palvelut sekä ravintola, muutamia esimerkkejä mainitaksemme. Hotelleja on monenlaisia,   →

Muutakin kuin vieraanvaraisuutta

     Tässä on tarkempi katsaus kolmeen tapaan, jolla restonomin tutkinto voi tehokkaasti valmistaa tutkinnon suorittaneita uraan, jota ei perinteisesti liitetä hotelli- ja ravintola-alaan, ja antaa heille mahdollisuuden menestyä monilla aloilla. Dynaaminen ja monipuolinen hotelli- ja   →

Liiketoiminnan ja kulinaarisen tiedon siirtäminen hotelli- ja ravintola-alan konsultointiin

Kokki Siddharth Chogle on valmistunut Culinary Arts Academy Switzerlandista vuonna 2016 ja tutkii nyt ravintolaliiketoiminnan näkökohtia keittiön ulkopuolella viimeisimmän työpaikkansa ansiosta hotelli- ja ravintola-alaan liittyvässä konsultointiryhmässä Intiassa. Miksi päätit opiskella kokiksi? 7-vuotiaasta lähtien vietin paljon   →

Inner Circle Travelin tulevaisuus

HIM-alumnin ja luksusmatkatoimiston Inner Circle Travelin perustaja Desiree Overhage tarjoaa neuvoja matkailuliiketoiminnan johtamiseen pandemian aikana ja keskustelee matkailun tulevaisuudesta.

Swiss Education Group

  Maailmantason johtava verkosto koostuu arvovaltaisista hotelleista ja hotelli- ja ravintola-alan kouluista SEG, Swiss Education Group, on perustettu 1982 ja on perustamisensa jälkeen kasvanut yhdeksi maailman johtavaksi verkostoksi ”Hospitality Management” -kouluja. Viidellä arvovaltaisella koulullaan SEG   →

Oletko kiinnostunut kansainvälisestä urasta, jossa työpaikkasi on koko maailma?

Nopeasti kasvava ala Hotelli-, ravintola-, palvelu- ja elämysala tunnetaan kansainvälisesti nimellä “the Hospitality Industry”. Ala on kasvanut voimakkaasti useiden vuosikymmenien ajan sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Nykytilanne Ala tähtää pikaiseen elvyttämiseen ja jatkuvaan laajentumiseen tulevina vuosina   →