Kansainvälinen kokkikoulutus

Kansainvälinen kokkikoulutus Tutustu intensiiviseen, lyhyempään kokkikoulutukseemme, Swiss Grand Diploma in Culinary Arts Kulinaaristen taiteiden intensiivinen koulutusohjelmamme tarjoaa laajan ja kansainvälisesti …   →

Kansainvälinen kokkikoulutus

Tutustu intensiiviseen, lyhyempään kokkikoulutukseemme, Swiss Grand Diploma in Culinary Arts

Kulinaaristen taiteiden intensiivinen koulutusohjelmamme tarjoaa laajan ja kansainvälisesti huippuluokan kokin koulutuksen. Siihen kuuluu yhdeksän kuukautta Culinary Arts Academyssa Le Bouveret’ssa, Sveitsissä, sekä vuoden harjoittelujakso, jonka voit suorittaa missä päin maailmaa tahansa. Täällä luot vankan perustan tulevalle kulinaristi-urallesi.

Erityisesti italialaisen ja ranskalaisen keittiön tekniikat ja menetelmät yhdistyvät erilaisiin teoreettisiin elementteihin, jotka valmistavat sinua uraan huippuravintoloiden keittiössä ympäri maailmaa.

Kokeneet kokkikouluttajamme esittelevät tekniikoita ja antavat sinulle ohjeita, jotka voit muuntaa uusiksi taidoiksi. Vaikka keittiö on kurinalainen ympäristö, opetustyyli on silti hyvin helposti lähestyttävä ja kevytmielinen. Tarjoamme vankan perustan ja paljon muuta, jotta voit kehittää rakkauttasi ruoanlaittoon ja edetä urallasi!

Lisäksi valmistumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa opintojasi ruokakulttuurin kandidaatin ja maisterin tutkintoihin. Opintoneuvojamme voivat kertoa sinulle lisää korkeakouluohjelmista.

Jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta, voit ehkä saada hyvitystä tietyistä kursseista. Ota yhteyttä alla olevaan osoitteeseen saadaksesi henkilökohtaista opastusta, niin voimme käydä läpi vaatimuksiasi yksityiskohtaisemmin.

Varaa henkilökohtainen ohjaustunti

Kansainvälinen kokkikoulutus

Culinary Arts Academy Switzerland on Sveitsin paras kokkikoulu ja yksi maailman parhaista. Opettajat ovat tietenkin itse tähtikokkeja, ympäristö on fantastinen, luokkahuoneet ja laitteet ovat huippuluokkaa, ja tarjoamme palkallisia harjoittelupaikkoja maailman parhaissa ravintoloissa ja hotelleissa.

Ohjelman sisältö

Kokin koulutus jakautuu kolmeen lukukauteen, joista kukin kestää 11 viikkoa, ja kahteen kuuden kuukauden harjoittelujaksoon.

  • Lukukaudella 1 käsitellään ruoanlaiton perustaitoja, kuten veitsitekniikkaa, ruoanlaittomenetelmiä, elintarviketurvallisuutta ja hygieniaa. Lisäksi keskitytään ranskalaiseen ruoanlaittoon, kulinaarisiin suuntauksiin ja leivonnan perustietoihin. Tämän lukukauden päätteeksi saat Certificate of Culinary Arts Essentials -todistuksen.
  • Lukukaudella 2 keskitytään klassiseen ja moderniin eurooppalaiseen ruoanlaittoon, klassisiin jälkiruokiin, ammattikeittiön johtamiseen, ravitsemukseen ja erityisruokavalioihin sekä kulinaarisiin ranking-luokituksiin. Täällä saat “Diploma in European Culinary Arts” -tutkinnon.
    • 6 kuukauden kansainvälinen harjoittelu
  • Kolmannessa lukukaudessa keskitytään fine diningin kaikkiin osa-alueisiin – taitavaan ruoanlaittoon, ruokalistan koostamiseen, viinien ja ruokien yhdistämiseen, gourmet-ruokiin, korkeatasoisiin jälkiruokiin ja kestävään ruokahuoltoon. Tämän jälkeen suoritat ohjelman loppuun vielä kuuden kuukauden harjoittelun ja saat “Swiss Grand Diploma in Culinary Arts” -tutkinnon.
    • 6 kuukauden kansainvälinen harjoittelu

Kansainvälinen kokkikoulutus

Kansainvälinen harjoittelu

Kokin koulutuksen aikana kaikki opiskelijat suorittavat yhteensä yhden vuoden kansainvälisen harjoittelun, joka jakautuu kahdelle kuuden kuukauden jaksolle. Useimmissa tapauksissa työnantaja maksaa harjoittelusta palkkaa, ja harjoittelu voidaan suorittaa joko Sveitsissä tai muualla maailmassa. Suosittuja kohteita Sveitsin ulkopuolella ovat yleensä Lontoo, Yhdysvallat, Ranska ja Italia.

Kampuksella on uraosasto, joka on erityisesti omistautunut auttamaan kaikkia opiskelijoita harjoittelun, urasuunnittelun ja työhön valmistautumisen prosessissa. Koulun lukukausien aikana sinulla on yksilöllisiä tapaamisia uravalmentajan kanssa, joissa keskustellaan tavoitteistasi ja siitä, mitä haluat saada harjoittelustasi esimerkiksi maan, työnantajatyypin ja yrityksen osalta.

Sen jälkeen etsitte yhdessä mahdollisuuksia muun muassa Michelin- ja Fine Dining -ravintoloiden, hotelliketjujen, lomakeskusten ja tapahtumayritysten maailmanlaajuisesta verkostosta löytääksesi parhaan mahdollisen harjoittelupaikan mieltymystesi ja olosuhteidesi mukaan.

Culinary Arts Academy Switzerland on Sveitsin paras kokkikoulu ja yksi maailman parhaista. Opettajat ovat tietenkin itse tähtikokkeja, ympäristö on fantastinen, luokkahuoneet ja laitteet ovat huippuluokkaa, ja tarjoamme palkallisia harjoittelupaikkoja maailman parhaissa ravintoloissa/hotelleissa.

Hakuprosessi

Tuntuuko sinusta, että tämä on sinua varten? Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden vierailla koulussa Sveitsissä, ja tarjoamme sinulle majoituksen ja ateriat vierailusi ajaksi.

Autamme jokaista opiskelijaa yksilöllisellä ohjauksella koko hakuprosessin ajan ja muilla käytännön valmisteluilla opintojen aloittamista varten. Ohjelmaan hakeminen edellyttää ansioluetteloa, motivaatiokirjettä ja todistuksia aiemmista opinnoista.

Käsittelemme jokaista hakemusta yksilöllisesti ja tarkastelemme kokonaiskuvaa, jossa meille on tärkeintä, että jokaisella opiskelijalla on aito intohimo aihetta kohtaan ja asenne, jonka mukaan ala ja ammatti on jotain, jota hän haluaa harjoittaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä opastusta hakemukseesi, niin autamme sinua prosessin aikana ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Varaa ohjaustapaaminen