Ammatillinen koulutus
Tässä intensiivisessä kulinaarisen taiteen koulutuksessa saat laajan kansainvälisen perustason kokkikoulutuksen. Koulutus sisältää 9 kuukautta Culinary Arts Academy:ssa, Le Bouveret:issa, sekä vuoden mittaisen palkallisen työharjoittelun, jonka voit suorittaa missä päin maailmaa tahansa.
Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa koulutus 100%:n kasvisruoanlaitolla. Lue lisää meidän vegetaarisesta kokkikoulutuksestamme tästä.
Vegaaninen vaihtoehto- Kokonaisuudessaan vegaaninen kokkikoulutus!
Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa koulutus 100% vegaanisella ruoanlaitolla. Lue lisää meidän vegaanisesta kokkikoulutuksestamme tästä.
Vegetaarinen kokkikoulutus
Sinulle, jolla on jo työkokemusta
Jos sinulle on jo kertynyt jonkin verran työkokemusta, voidaan tietyt kurssiosiot hyväksilukea. Tarjoamme myös kulinaarisen taiteen kandidaatin koulutusta josta voit lukea lisää täältä.
Kandidaatintutkinto, kulinaarinen taide
Tällä kurssilla pääasiassa italialaisen ja ranskalaisen ruoanlaittotaidon eri tekniikoita ja menetelmiä yhdistellään teoriaan. Tarkoituksena on valmistella opiskelijoita kulinaariselle uralle maailman huippuravintoloihin. Tämän koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa kohti kulinaarista kandidaatin tutkintoa.
Varaa ohjaustapaaminen
Käytännön oppitunteja
Kokkikoulutus on jaettu kolmeen, kolmen kuukauden pituiseen lukukauteen, jotka suoritetaan lähiopetuksena koulussa ja kahteen työharjoittelujaksoon, jotka ovat kumpikin kuuden kuukauden pituisia.
Koulun ensimmäisen lukukauden aikana opit perusasioita kuten veitsen käsittelytekniikoita, ruoanvalmistusmetodeja, elintarviketurvallisuutta ja hygieniaa. Pääpaino on ranskalaisessa ruoanlaitossa, kulinaarisissa trendeissä sekä perustavanlaatuisissa leivonnan opeissa. Tämän ensimmäisen lukukauden jälkeen saat ”Certificate of Culinary Arts Essentials”.
Toisen lukukauden aikana suuntaudutaan klassiseen ja moderniin eurooppalaiseen ruoanlaittoon, klassisiin jälkiruokiin, ammattimaiseen keittiötyöskentelyyn, ravinto-oppiin, erikoisruokavalioihin, sekä kulinaarisiin rankingmenetelmiin. Tämän jakson jälkeen saat ”Diploma in European Culinary Arts”.
Kaksitoista kuukautta palkallista kansainvälistä työharjoittelua
Kahden sveitsiläisessä koulussa suoritetun lukukauden jälkeen suorittavat kaikki opiskelijat kuuden kuukauden kansainvälisen, palkallisen työharjoittelun. Työharjoittelu suoritetaan useimmiten Michelin -luokitetuissa luksusluokan ravintoloissa tai 5:n tähden hotelleissa. Koulumme ainutlaatuinen verkosto mahdollistaa työharjoittelun suorittamisen missä päin maailmaa tahansa. Työharjoittelujaksolla saat arvokasta kokemusta työskentelystä maailmanluokan kokkien alaisuudessa.
Ensimmäisen työharjoittelujakson jälkeen palataan takaisin kouluun, jossa suoritetaan opintojen viimeisen kolmen kuukauden pituinen jakso. Siinä keskitytään kansainvälisiin gourmet ruokaperinteisiin, ”fine dining” – ruoanlaittoon ja menusuunnitteluun, viinin ja ruoan yhdistämiseen, gourmet jälkiruokiin sekä kestävään ruokahuoltoon.
Tämän kolmannen lukukauden jälkeen päätät opintosi vielä yhdellä kuuden kuukauden harjoittelujaksolla, jonka jälkeen saat “Swiss Grand Diploma in Culinary Arts”.
Tämän koulutuksen jälkeen voit työskennellä kokkina korkealla kansainvälisellä tasolla.