Kondiittorikoulutus

Kondiittorikoulutus Tutustu kondiittorikoulutukseemme, Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts -ohjelmaan “Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts” …   →

Kondiittorikoulutus

Tutustu kondiittorikoulutukseemme, Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts -ohjelmaan

“Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts” -ohjelma on intensiivinen konditoriaopetus. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista, mutta tarvitaan intohimoa leipomista kohtaan ja kunnianhimoa tehdä siitä tuleva ura. Jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta, voit ehkä saada opintopisteitä tietyistä kurssin osista. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä.

Koulutus koostuu kolmesta erillisestä lukukaudesta, joista kukin kestää 3 kuukautta Le Bouveret’n kampuksella. Voit opiskella yhden, kaksi tai kolme lukukautta riippuen tavoitteistasi ja siitä, mitä haluat saada koulutuksestasi irti. Opetukseen yhdistetään 6-12 kuukauden kansainvälinen työkokemus.

Tarjoamme pieniä luokkia ja tiivistä yhteistyötä opettajien ja opiskelijoiden välillä, jotta voimme kehittää tulevaisuuden luovia kondiittoreita. Jatkuvat harjoittelujaksot koulun fine dining -ravintolassa antavat harjoitteluun tarvittavaa kokemusta.

Culinary Arts Academy Switzerland tarjoaa kattavan konditoria-alan koulutuksen ja tarjoaa kattavat valmiudet ammatilliseen uraan. Koulun tiloissa tapahtuvan opetuksen lisäksi järjestämme retkiä ravintoloihin, viinitiloille, elintarviketuottajille, messuille ja gastronomisiin tapahtumiin.

Varaa Open House Sveitsissä

Ohjelman sisältö

  • Lukukausi 1 on perinteinen leipomo- ja konditoriakurssi, jossa keskitytään leipiin, kekseihin, kakkuihin, torttuihin, piirakoihin ja suolaisiin tuotteisiin. Ensimmäisen lukukauden jälkeen saat “Certificate in Pastry & Baking” -todistuksen.
  • Lukukausi 2 koostuu ravintolakondiittorista, jossa opit kuumia, kylmiä ja pakastettuja jälkiruokia, suklaataidetta, praliinoja, tryffeleitä ja kehittyneitä kakkuja. Opit myös luomaan vegaanisia ja gluteenittomia reseptejä. Toisen lukukauden lopussa saat “Diploma in Pastry & Chocolate Arts” -tutkinnon. Sen jälkeen suoritat ensimmäisen kuuden kuukauden työharjoittelun.
    • 6 kuukauden kansainvälinen harjoittelu
  • Kolmas lukukausi koostuu taiteellisesta huippuosaamisesta, jossa keskitytään pastilliveistoksiin, erityisiin sokeritekniikoihin, suklaapatsaisiin ja järjestettyyn kilpailuun, joka antaa sinulle johdatuksen ammatilliseen kilpailuun. Tämän lukukauden jälkeen suoritat jälleen kuuden kuukauden palkallisen kansainvälisen harjoittelun ja saat “Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts” -tutkinnon.
    • 6 kuukauden kansainvälinen harjoittelu

Kondiittorikoulutus

Kansainvälinen harjoittelu

Le Bouveret’ssa, Sveitsissä, järjestettävän konditoriaopetuksen aikana kaikki opiskelijat suorittavat yhteensä yhden vuoden kansainvälisen harjoittelun, joka jakautuu kahdelle kuuden kuukauden jaksolle. Useimmissa tapauksissa työnantaja maksaa harjoittelusta palkkaa, ja harjoittelu voidaan suorittaa joko Sveitsissä tai muualla maailmassa. Suosittuja kohteita Sveitsin ulkopuolella ovat yleensä Lontoo, Belgia, Italia, Yhdysvallat ja Dubai.

Kampuksella on uraosasto, joka auttaa kaikkia opiskelijoita harjoittelun, urasuunnittelun ja työhön valmistautumisen prosessissa. Koulun lukukausien aikana sinulla on yksilöllisiä tapaamisia uravalmentajan kanssa, joissa keskustellaan tavoitteistasi ja siitä, mitä haluat saada harjoittelustasi esimerkiksi maan, työnantajatyypin ja yrityksen osalta.

Sen jälkeen etsitte yhdessä mahdollisuuksia muun muassa koulun maailmanlaajuisesta verkostosta, johon kuuluu konditorioita, suklaatehtaita, Michelin-ravintoloita ja hotelliketjuja, ja etsitte parhaan mahdollisen harjoittelupaikan mieltymystesi ja olosuhteidesi mukaan.

Culinary Arts Academy Switzerland on Sveitsin paras kokkikoulu ja yksi maailman parhaista. Opettajat ovat tietenkin itse tähtikokkeja, ympäristö on fantastinen, luokkahuoneet ja laitteet ovat huippuluokkaa, ja tarjoamme palkallisia harjoittelupaikkoja maailman parhaissa ravintoloissa/hotelleissa.

Hakuprosessi

Autamme jokaista opiskelijaa yksilöllisellä ohjauksella koko hakuprosessin ajan ja muilla käytännön valmisteluilla opintojen aloittamista varten. Ohjelmaan hakeminen edellyttää ansioluetteloa, motivaatiokirjettä ja todistuksia aiemmista opinnoista.

Käsittelemme jokaista hakemusta yksilöllisesti ja tarkastelemme kokonaiskuvaa, jossa meille on tärkeintä, että jokaisella opiskelijalla on aito intohimo aihetta kohtaan ja asenne, jonka mukaan ala ja ammatti on jotain, jota hän haluaa harjoittaa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä opastusta hakemukseesi, niin autamme sinua prosessin aikana ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Olen kiinnostunut koulutuksistanne