Maailmanluokan kondiittorikoulutus. Opiskele konditoria- ja suklaataidetta Culinary Arts Academy:ssa Sveitsissä

Opinto-ohjelma ”Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts” on intensiivinen kondiittorikoulutus. Tähän koulutukseen ei tarvita ennakko- osaamista ja siihen vaaditaan ainoastaan intohimoinen suhtautuminen kondiittorialalle ja kunnianhimoa tehdä konditoria- ja suklaataiteesta tuleva ammattisi. Jos sinulla on jo jonkin verran työkokemusta saatat saada tietyt kurssiosuudet hyväksiluetuiksi.

Koulutus muodostuu kolmesta erillisestä lukukaudesta. Jokainen lukukausi on kolme kuukautta pitkä ja koulutus järjestetään Le Bouveret:n kampuksella. Voit opiskella yksi, kaksi tai kolme lukukautta riippuen tavoitteistasi ja siitä mitä haluat saada irti koulutuksesta. Opintoihin yhdistetään 6-12 kuukautta kansainvälistä palkallista työharjoittelua.

  • Lukukausi 1 on perinteinen leipomo- ja kondiittorikoulutus jossa pääpaino on leivissä, kekseissä, kuivakakuissa, täytekakuissa, piirakoissa ja suolaisissa leivonnaisissa. Kun olet suorittanut lukukauden 1, saat Certificate in Pastry & Baking -todistuksen.
  • Lukukausi 2, jonka aikana pääpaino on ravintolakonditorian opinnoissa,jonka aikana opit tekemään lämpimiä ja kylmiä lautasjälkiruokia, suklaataidetta, konvehteja, suklaatryffeleitä ja edistyksellisiä täytekakkuja. Opit myös, kuinka kehittää vegaanisia ja gluteenittomia reseptejä. Kun olet suorittanut 2. lukukauden,
    saat Diploma in Pastry & Chocolate Arts.
  • Lukukausi 3 jonka pääpaino on taiteellisissa erikoisosaamisissa ja jonka aikana keskitytään tekemään pastillageveistoksia, erikoissokerin- työstämistekniikoita, suklaaveistoksia ja osallistutaan yhteen kilpailuun, jonka kautta voit tutustua ammattimaiseen kilpailemiseen. Kun olet suorittanut lukukauden 3, saat Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts.

Kondiittorikoulutus

Ota meihin yhteyttä niin voit yhdessä opintoneuvojan kanssa käydä enemmän yksityiskohtaisesti läpi kurssin rakennetta ja yksityiskohtaista sisältöä.

Työharjoittelu on korkeinta maailmanluokan tasoa ja antaa opiskelijalle mahdollisuuden aloittaa menestykäs ura ”Pastry Chef:ina” luksustoimipaikoissa ympäri maailmaa. Muutamia oppilaiden suosimista työharjoittelumaista ovat Sveitsi, Lontoo, Italia, Belgia ja Hong Kong.

Tarjoamme pienet opintoryhmät ja tiiviin yhteistyön opettajien ja opiskelijoiden välillä, luodaksemme tulevat luovat ja innostuneet kondiittorit. Jatkuva harjoittelu koulun finedining-ravintolassa antaa tarvittavan kokemuksen varsinaista harjoittelujaksoa ajatellen.

Culinary Arts Academy Switzerland tarjoaa kaiken kattavaa kondiittorikoulutustaja laajoja valmiuksia ammatilliselle uralle. Koulussa tapahtuvan opetuksen lisäksi järjestämme myös retkiä ravintoloihin, viinitarhoihin, ruokatuottajien yrityksiin, messuille sekä gastronomisia tapahtumia.

Olen kiinnostunut koulutuksistanne