Vegetaariset reseptit valtaavat alaa kulinaarisessa maailmassa ja tämä on johtanut siihen että, erikoisvegetaarinen kokkikoulutus on tullut tarpeelliseksi. Yhä useampi valitsee nykyään vegetaarisen ruokavalion, ja tästä uudesta suuntauksesta johtuen vegetaaristen kokkien tarve on kasvanut.

Meillä on ilo ilmoittaa, että heinäkuusta 2020 alkaen sinulla on mahdollista aloittaa meillä Culinary Arts Academy Switzerlandissa kokonaan uudenlainen ammatillinen opinto-ohjelma, josta olemme hyvin ylpeitä. Tämä opinto-ohjelma koostuu 6 kuukauden lähiopiskelusta Le Bouveretin kampuksella ja yhden vuoden työharjoittelusta missä päin maailmaa haluat.

Olen kiinnostunut koulutuksistanne

Sinulle jolla on jo kokemusta

Jos sinulle on jo kertynyt jonkin verran työkokemusta voidaan tietyt kurssiosiot mahdollisesti hyväksilukea. Ota meihin yhteyttä tästä saadaksesi lisätietoja.

Vegetaarinen kokkikoulutus

Käytännön oppitunteja

Tämä kurssi on pääasiallisesti erittäin käytännönläheinen. Kiinnostavinta tässä koulutuksessa on juuri yhdistelmä kampuksella järjestettyjä oppitunteja sekä työharjoittelua joka suoritetaan opiskeluiden aikana.

Opinnot on jaettu kahteen lukukauteen ja yksi lukukausi kestää 11 viikkoa:

Koulun ensimmäisen kuukauden aikana opit perusasioita kuten veitsen käsittelytekniikoita, ruoanvalmistusmetodeja ja hygieniaa. Opit myös leipomisen perusasiat. Painopiste on kulinaarisissa trendeissä, terveellisessä ruokavaliossa ja erikoisruokavalioissa. Ensimmäisen lukukauden jälkeen saat ”Certificate of Vegetarian Culinary Arts Essentials”-sertifikaatin.

Koulutus jatkuu toisella ja viimeisellä lukukaudella, joissa pääpainona on kansainvälinen vegetaarinen ruoanvalmistus ja teemana ”The Professional Chef”. Koulutuksen aikana syvennät myös osaamisesi terveellisestä ruokavaliosta ja erikoisruokavalioista ja opit myös tekemään klassikko- jälkiruokia. Tämän lisäksi opit myös keittiötyöskentelyä, tarjoilua ja sitä miten johdat työtä keittiössä. Näiden oppien ohella saat myös viini- ja oluttietämystä sekä opit, miten tehdään erityyppisiä cocktaileja.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää

Vegetaariset reseptit valtaavat alaa kulinaarisessa maailmassa ja tämä on johtanut siihen että, erikoisvegetaarinen kokkikoulutus on tullut tarpeelliseksi

Vuosi palkallista kansainvälistä työharjoittelua

Kahden sveitsiläisessä koulussa suoritetun lukukauden jälkeen suoritat 12 kuukautta palkallista työharjoittelua. Opiskelijamme saavat apua harjoittelupaikan löytämiseen muun muassa Swiss Education Groupin ainutlaatuisen verkoston avulla. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja useimmiten työharjoittelu suoritetaan Michelin -luokitetuissa luksusluokan ravintoloissa tai 5:n tähden hotelleissa ympäri maailmaa. Työharjoittelusta saat paljon arvokasta kokemusta, joka on erityisen tärkeä jotta voit satsata kansainväliseen uraan vegetaarisena kokkina! Harjoittelujakson jälkeen saat ”Diploma in Vegetarian Culinary Arts” -diplomin.

TILAA ESITE