Vegetaarinen kokkikoulutus

Vegetaarinen kokkikoulutus Kasvisruokareseptit ovat yhä suositumpia kulinaarimaailmassa, mikä on johtanut siihen, että tarvitaan erikoistunutta kasvisruokakokin koulutusta. Yhä useammat ihmiset valitsevat …   →

Vegetaarinen kokkikoulutus

Kasvisruokareseptit ovat yhä suositumpia kulinaarimaailmassa, mikä on johtanut siihen, että tarvitaan erikoistunutta kasvisruokakokin koulutusta.

Yhä useammat ihmiset valitsevat kasvissyönnin monista eri syistä, ja tämä tarkoittaa myös sitä, että hyvin koulutettujen kokkien tarve tällä alalla kasvaa. Tarjoamme ainutlaatuisen, maailmanluokan kulinaarisen ohjelman, joka antaa sinulle tekniset taidot, joita tarvitset kasvisruokakokin ammattiin.

Tutustu kasvipohjaisen keittiön voimaan. Opi, miten voit tehdä mistä tahansa ruokalajista kasvisruokaa, joka on hyväksi kehollesi ja ympäristölle. Opettele palvelukäytännön perusasiat, ravitsemuksen ja terveyden tasapainottamisen tärkeys sekä tiukat hygieniaprotokollat.

Culinary Arts Academy Switzerland tarjoaa maailmanluokan kulinaarisen ohjelman, joka antaa sinulle tähtikokiksi tähtikokin tarvitsemat tekniset taidot ja jossa on vaikutteita ja vaihtoja kasvissyöjien huippukokeilta ja -ravintoloilta. Kasvisruokakokin koulutusohjelma, joka sisältää yhteensä 9 kuukautta Le Bouveret’n kampuksella sekä vuoden kansainvälisen harjoittelun.

Niille, joilla on kokemusta

Jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta, voit ehkä saada opintopisteitä tietyistä kurssin osista. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä:

Ota yhteyttä

Culinary Arts Academy Switzerland on Sveitsin paras kokkikoulu ja yksi maailman parhaista. Opettajat ovat tietenkin itse tähtikokkeja, ympäristö on fantastinen, luokkahuoneet ja laitteet ovat huippuluokkaa, ja tarjoamme palkallisia harjoittelupaikkoja maailman parhaissa ravintoloissa/hotelleissa.

Ohjelman sisältö

Kasvisruokakokin koulutus on jaettu kolmeen lukukauteen, joissa opetusta annetaan noin kolme kuukautta lukukautta kohti, ja niihin yhdistetään kaksi noin kuuden kuukauden mittaista harjoittelua.

  • Lukukausi 1: Keskitytään kasvisruoan ja kasvispohjaisen ruoanlaiton perusteisiin sekä hygieniaan, puhtaanapitoon, elintarviketurvallisuuteen ja kestävyyteen.
  • 2. lukukausi: Kasvisruoan ja kasvipohjaisen gourmet-ruoanvalmistuksen jatkokurssi, vegaaninen leivonta ja konditoria, ravitsemus, terveys ja erityisruokavaliot sekä johdatus alan talouteen.
    • Harjoittelujakso 1: Kuusi kuukautta kokopäiväistä työkokemusta joko Sveitsissä tai kansainvälisesti.
  • 3. lukukausi: Maailmanlaajuinen kasvisruokakulttuuri, kasvisravintoloiden leivonnaiset ja vegaaniset jälkiruoat sekä kasvisruokatrendit ja keittiön johtaminen.
    • Harjoittelujakso 2: Kuusi kuukautta kokopäiväistä kansainvälistä työkokemusta.

Kansainvälinen harjoittelu

Kaikki opiskelijat suorittavat yhteensä yhden vuoden kansainvälisen harjoittelujakson, joka jakautuu kahdelle kuuden kuukauden jaksolle. Useimmissa tapauksissa työnantaja maksaa harjoittelusta palkkaa, ja harjoittelu voidaan suorittaa joko Sveitsissä tai muualla maailmassa. Suosittuja kohteita Sveitsin ulkopuolella ovat yleensä Lontoo, Italia, Yhdysvallat ja Skandinavia.

Kampuksella on uraosasto, joka on erityisesti omistautunut auttamaan kaikkia opiskelijoita harjoittelun, urasuunnittelun ja työhön valmistautumisen prosessissa. Koulun lukukausien aikana sinulla on yksilöllisiä tapaamisia uravalmentajan kanssa, joissa keskustellaan tavoitteistasi ja siitä, mitä haluat saada harjoittelustasi esimerkiksi maan, työnantajatyypin ja yrityksen osalta.

Sen jälkeen etsitte yhdessä mahdollisuuksia koulun maailmanlaajuisesta verkostosta, johon kuuluu muun muassa Michelin-ravintoloita, tapahtumayrityksiä ja hotelliketjuja, jotta löydätte parhaan mahdollisen harjoittelupaikan mieltymystenne ja olosuhteidenne mukaan.

Vegetaarinen kokkikoulutus

 

Hakuprosessi

Autamme jokaista opiskelijaa yksilöllisellä ohjauksella koko hakuprosessin ajan, CSN:n ja muiden käytännön valmistelujen avulla opintojen aloittamista varten. Ohjelmaan hakeminen edellyttää ansioluetteloa, motivaatiokirjettä ja todistuksia aiemmista opinnoista.

Käsittelemme jokaista hakemusta yksilöllisesti ja tarkastelemme kokonaiskuvaa, jossa meille on tärkeintä, että jokaisella opiskelijalla on aito intohimo aihetta kohtaan ja asenne, jonka mukaan ala ja ammatti on sellainen, jota hän haluaa harjoittaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä opastusta hakemukseesi, niin autamme sinua koko prosessin ajan ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

TILAA ESITE