Oletko kiinnostunut kansainvälisestä urasta, jossa työpaikkasi on koko maailma?

Nopeasti kasvava ala

Hotelli-, ravintola-, palvelu- ja elämysala tunnetaan kansainvälisesti nimellä “the Hospitality Industry”. Ala on kasvanut voimakkaasti useiden vuosikymmenien ajan sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

Nykytilanne

Ala tähtää pikaiseen elvyttämiseen ja jatkuvaan laajentumiseen tulevina vuosina ja tarjoaa hyviä uramahdollisuuksia hyvin koulutetuille ja intohimoisille johtajille.

Vaikka edessä oleva tie saattaa tuntua epävarmalta, me ennakoimme, että Matka- ja Matkailuala voi muuttaa matkan varrella olevat haasteet mahdollisuuksiksi ja pärjää. Ala kääntyy, venyy ja sopeutuu ja palaa lopulta entistä vahvempana.
/ World Travel & Tourism Council

Tuki uran ensimmäisestä päivästä alkaen

Jokaisessa koulussamme on uraosasto. Siinä täysipäiväisesti työskentelevät valmentajat auttavat opiskelijoita harjoittelu- ja urasuunnittelussa. Saat apua haastattelutekniikoihin, henkilökohtaista ohjausta ja pääsyn International Recruitment Forumiin ja meidän ainutlaatuiseen verkostoomme.

Vahva kansainvälinen verkosto

Swiss Education Group tarjoaa vakiintuneen kansainvälisen alaverkoston, joka on meidän kaikkien koulujen opiskelijoiden saatavilla. Avaamme ovet arvostetuimpiin työpaikkoihin ympäri maailmaa sekä meidän nykyisille että valmistuneille opiskelijoille.

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ