Vapaa-aika ja urheiluaktiviteetit

Ulkomailla opiskeleminen on kokemus, joka ulottuu kauas luokkahuoneen ulkopuolelle!

Kuudella kampuksella Sveitsin ranskankielisellä alueella ja yhdellä kampuksella saksankielisellä alueella voivat opiskelijat valita itselleen viihtyisimmän opiskelupaikan. Standardina meillä on lyhyen etäisyyden päässä sijaitsevat maailmanluokan hiihtomahdollisuudet ja sykkivä kaupunkielämä.

On sanomattakin selvää, että SHMS Leysin sopii paremmin hiihtolajien harrastajille, koska laskettelurinteen hissit sijaitsevat ainoastaan 10 minuutin päässä koulusta. HIM ja IHTTI sen sijaan sopivat paremmin opiskelijoille, jotka haluavat asua keskellä sykkivää opiskelijakaupunkia, josta lyhyiden etäisyyksien ja yhden Euroopan parhaimman junaverkoston ansiosta on lyhyt matka huveihin tai ulkoilumahdollisuuksiin

Hiihtopaikkakunnat kuten Verbier, St. Moritz ja Zermat ovat opiskelijoidemme keskuudessa suosittuja viikonloppujen retkikohteita ja ”Urheilu ja virkistys”-toimistomme ainoa tehtävä onkin aktivoida opiskelijoitamme koulun ulkopuolella.Jalkapallojoukkueet, pingisturnaukset, tennis, golf ja liitovarjolla lentäminen ovat vain muutamia esimerkkejä siitä mitä voi tehdä vapaa-ajallaan. Itsestään selvää on tietenkin mahdollisuus käyttää kuntosalinpalveluita joko koulun yhteydessä tai sen läheisyydessä, niin pysyy kunto yllä ja jaksaa paremmin opiskella.

Kun opiskelee ulkomailla monikansallisessa ympäristössä, on tärkeää matkustaa, löytää ja kokea uutta. Näistä kokemuksista syntyy muistoja, jotka kantavat opiskelijan mukana loppuelämän.

Omatoiminen viikonloppumatka Italiaan tai Ranskaan on suosittua opiskelijoiden parissa. Useat junayhteydet Milanoon ja Pariisiin sekä edulliset opiskelijahinnat ovat sinulle tarjolla ulkomaalaisena opiskelijana.

Omatoimimatkojen lisäksi tarjolla on mahtavia tilaisuuksia osallistua koulun järjestämiin ryhmämatkoihin ja retkiin.

Viinimatka Italiaan, Itävaltaan tai Ranskaan järjestetään joka vuosi. Tapana on myös järjestää matka USA:aan sekä useampia ammatillisia tutustumismatkoja erilaisiin hotelleihin ympäri Sveitsiä. Osa näiden retkien ja matkojen kustannuksista sisältyvät opintomaksuun, toiset ovat tarjolla omakustannushintaan ja ovat siinä tapauksessa täysin vapaaehtoisia. Todettakoon, että tutustuminen joihinkin Euroopan parhaisiin hotelleihin ja Keski-Eurooppaan on suuri etu kun opiskelet meillä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ