Yrityshallinto ja johtaminen – Kandidaatti

Opiskele yrityshallintoa ja management HIM-Hotel Institute Montreux:ssä. Erikoistuminen marketing & luxury business finance, tai human resources Opiskele HIM Hotel Institute …   →

Opiskele yrityshallintoa ja management HIM-Hotel Institute Montreux:ssä. Erikoistuminen marketing & luxury business finance, tai human resources

Opiskele HIM Hotel Institute Montreux:ssä ja starttaa kansainväliselle urasi yrityshallinnossa ja johtamisessa, erikoistumisopinnoilla:

 • Luxury Brand Management
 • Financial Analysis & Wealth Management

HIM:in tarjoamat ohjelmat ovat tunnettuja suorista kontaktistaan elinkeinoelämän kanssa. Oppilaat tekevät yhteistyötä koulun yhteistyökumppaneiden kanssa kehittääkseen yritysten erikoisosaamista. Ohjelmaan sisältyy kaksi palkattua harjoittelujaksoa, kumpikin kuusi kuukautta pitkiä. Oppilaille annetaan harjoittelujaksojen aikana mahdollisuus soveltaa luokkahuoneessa saamansa teoriaopinnot suoraan käytännössä.

Tämä on akateeminen ohjelma, joka yhdistää sveitsiläistä vieraanvaraisuutta ja palveluasiantuntemusta sekä amerikkalaista johtajuutta, organisointia, hallintoa ja liiketoimintaa.

Kahden vuoden jälkeen HIMissä opiskelijalla on:

 • Vuoden työelämäkokemus
 • Kaksi suosituskirjettä
 • Swiss Diploma Hotel Operations Management

Kolmen vuoden jälkeen HIMissä opiskelijalla on yllämainittujen lisäksi:

 • Akateemisesti kreditoitu kandidaatin tutkinto (BBA) Northwood University, USA
 • kandidaatin tutkinto, HIM-Hotel Institute of Montreux, Sveitsi
 • Diplomi AH&LA, American Hotel & Lodging Association, USA

Opiskeluohjelman yhteistyökumppanit

HIM-Hotel Institute Montreuxssä opinto-ohjelma ja erikoistumisopinnot järjestetään yhdessä maailman nimekkäimpien yritysten kanssa.

Yhteistyökumppaneilla on aktiivinen rooli opinto-ohjelmiemme luomisessa ja näiden yritysten edustajat vierailevat kouluissamme antaakseen oppilaillemme reaalielämän kokemusta heidän erikoisalastaan.

HIM-Hotel Institute Montreux yhteistyökumppanit ovat:

Varaa ohjaustapaaminen

Yrityshallinto ja johtaminen - Kandidaatti - HIM

Swiss Diploma Hotel Operations Management – 1 vuosi, josta 2 kuukautta työharjoittelua

Vuoden opiskeluiden jälkeen (sisältäen kuuden kuukauden palkatun harjoittelun) opiskelija saa sveitsiläisen diplomin ”Hotel Operations Management”, jossa opit miten tehokkaasti johdetaan hotellia ja ravintolaa.

Tämä on perusta, jolle opiskelija voi lähteä rakentamaan omaa akateemista koulutusta ja kansainvälistä uraa.

Swiss Higher Diploma, in International Hotel Management (sekä valittu erikoistumissuunta) – 2 vuotta, josta 1 vuosi työharjoittelua

Kun oppilas on saavuttanut “Swiss Diploma:n” hän jatkaa opintojaan ja opiskelee kaksi lukukautta teoriaa ja saa silloin “Swiss Higher Diploman”

Tässä vaiheessa valitaan mihin erikoistutaan – vaihtoehtoja ovat rahoitus, henkilöstöjohtaminen, luksus brändin johtaminen tai ”Senior Living Management”. Tämä opinto-ohjelma on perinteinen sveitsiläinen koulutus – koulutusohjelma joka on ollut käytössä jo 100 vuotta kansainvälisellä hotellialalla.

HIM library maxWidth 1366 maxHeight 1366 ppi 72 quality 75

Kandidaattiohjelma taloushallinnossa, erikoistuminen hotelli johtamiseen- 3 vuotta josta 1 vuosi työharjoittelua

Taloushallinnon tutkinto yhdistettynä ”Hospitality” koulutukseen.

Saat kandidaatin tutkinto Hotel Institute Montreux:sta sekä amerikkalaisesta Northwood University:stä. Ohjelman sisällä voit erikoistua johonkin seuraavista: rahoitus, henkilöstöjohtaminen, luxus brandin johtaminen tai Senior Living Managementiin.

Tämä on ihanteellinen koulutus sinulle, joka haluat laaja-alaisen koulutuksen ja unelmoit kansainvälisestä urasta.

Hakemusasiakirjat:

 1. Lukion todistus
 2. CV
 3. Kopio voimassa olevasta passistasi
 4. Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on)
Olen kiinnostunut koulutuksistanne