Culinary Arts Academy Switzerland on tunnettu yhtenä maailman parhaimmista kokki- ja kondiittorikouluista. Koulun kampus Le Bouveret sijaitsee Euroopan sydämessä Ranskan ja Italian kulinaaristen perinteiden ympäröimänä.

Koulutusohjelman päämääränä on kehittää oppilaan tuntemusta eurooppalaisesta ruoanvalmistustaiteesta ja samalla oppia ruoanvalmistuksen modernit ja ajankohtaiset trendit.

Kondiittori- ja kokkikoulutukset yhdistävät käytännön aiheita ja johtamiskursseja. Päämääränä on, että opiskelijasta kehittyy tulevaisuuden johtaja keittiössä. Kaikki ohjelmat sisältävä myös palkallisia harjoittelujaksoja joiden puitteessa opiskelijoilla on mahdollista tehdä töitä maailman parhaimmistoon kuuluvissa ravintoloissa.

caas lucerne praliner
caas chef series vladimir mukhin
caas chef series vladimir mukhin2
caas cheftanahashi lebouveret action
caas building
caas lucerne konstverk
caas koksplats
caas lucerne kockar
106294456 10158491796144176 2986414509721958871 o
SEG apicius archi 2
CAAS-Lucerne-praliner
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin2
CAAS-ChefTanahashi_LeBouveret_action
CAAS-building
CAAS-Lucerne-konstverk
CAAS-koksplats
CAAS-Lucerne-kockar
106294456_10158491796144176_2986414509721958871_o
CAAS_BROCHURE_IN_CLASS_03_maxWidth_1366_maxHeight_1013660_ppi_72_quality_75
SEG_apicius_archi-2
PlayPause
CAAS-Lucerne-praliner
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin2
CAAS-ChefTanahashi_LeBouveret_action
CAAS-building
CAAS-Lucerne-konstverk
CAAS-koksplats
CAAS-Lucerne-kockar
106294456_10158491796144176_2986414509721958871_o
CAAS_BROCHURE_IN_CLASS_03_maxWidth_1366_maxHeight_1013660_ppi_72_quality_75
SEG_apicius_archi-2
previous arrow
next arrow

Yhdistelmä teoriaa, käytännön kursseja sekä työelämänkokemusta mahdollistaa sen, että opiskelijan taidot kehittyvät sekä teoriassa että käytännössä. Molemmat ovat taitoja joita opiskelija tarvitsee tullakseen menestyväksi kokiksi tai kondiittoriksi.

Vegetaarinen vaihtoehto -kokkikoulutus
Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa tutkinto 100 % vegetaariseen ruoanvalmistukseen keskittyvässä Swiss Grand Diploma in Culinary Arts.

Pienet luokat, 1 – 12 opiskelijaa per ryhmä, mahdollistavat kokeneille opettajillemme mahdollisuuden antaa jokaiselle opiskelijalle hänen tarvitsemansa tuen voidakseen kehittyä keittiötyöskentelyssä. Kondiittori- ja kokkikoulutukset järjestetään ultramoderneissa tiloissamme Euroopan sydämessä.

Koulun avainkumppanit, joiden luona opiskelijat saavat mahdollisuuden oppia alan parhailta kokeilta:

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ