Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland on tunnettu yhtenä maailman parhaimmista kokki- ja kondiittorikouluista. Koulun kampus Le Bouveret sijaitsee Euroopan sydämessä Ranskan …   →

Culinary Arts Academy Switzerland on tunnettu yhtenä maailman parhaimmista kokki- ja kondiittorikouluista. Koulun kampus Le Bouveret sijaitsee Euroopan sydämessä Ranskan ja Italian kulinaaristen perinteiden ympäröimänä.

Koulutusohjelman päämääränä on kehittää oppilaan tuntemusta eurooppalaisesta ruoanvalmistustaiteesta ja samalla oppia ruoanvalmistuksen modernit ja ajankohtaiset trendit.

Kondiittori- ja kokkikoulutukset yhdistävät käytännön aiheita ja johtamiskursseja. Päämääränä on, että opiskelijasta kehittyy tulevaisuuden johtaja keittiössä. Kaikki ohjelmat sisältävä myös palkallisia harjoittelujaksoja joiden puitteessa opiskelijoilla on mahdollista tehdä töitä maailman parhaimmistoon kuuluvissa ravintoloissa.

Yhdistelmä teoriaa, käytännön kursseja sekä työelämänkokemusta mahdollistaa sen, että opiskelijan taidot kehittyvät sekä teoriassa että käytännössä. Molemmat ovat taitoja joita opiskelija tarvitsee tullakseen menestyväksi kokiksi tai kondiittoriksi.

Vegetaarinen vaihtoehto -kokkikoulutus
Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa tutkinto 100 % vegetaariseen ruoanvalmistukseen keskittyvässä Swiss Grand Diploma in Culinary Arts.

Pienet luokat, 1 – 12 opiskelijaa per ryhmä, mahdollistavat kokeneille opettajillemme mahdollisuuden antaa jokaiselle opiskelijalle hänen tarvitsemansa tuen voidakseen kehittyä keittiötyöskentelyssä. Kondiittori- ja kokkikoulutukset järjestetään ultramoderneissa tiloissamme Euroopan sydämessä.

Koulun avainkumppanit, joiden luona opiskelijat saavat mahdollisuuden oppia alan parhailta kokeilta:

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ