Kandidaatintutkinto, kulinaarinen taide

Tutustu kandidaatin tutkintoomme, Bachelor’s Degree in Culinary Arts: Maailmanluokan kokkikoulutus jossa yhdistetään teoriaa ja käytäntöä. Culinary Arts Academy Switzerland:issa koulutetaan huomisen …   →

Tutustu kandidaatin tutkintoomme, Bachelor’s Degree in Culinary Arts:

Maailmanluokan kokkikoulutus jossa yhdistetään teoriaa ja käytäntöä. Culinary Arts Academy Switzerland:issa koulutetaan huomisen huippukokit.

Tarjoamme opiskelijoille kaikenkattavan kokkikoulutuksen alkaen kulinaarisista perusopeista aina kansainvälisiin fine-dining -metodeihin saakka. Tiimityöskentely ja luovuus ovat tunnussanoja jotka yhdistävät opiskelijoitamme.

Kokkikoulutuksesta opiskelijat saavat tietoa, ymmärtämystä ja näppituntumaa aloittaakseen menestyvän uransa kulinaarisen taiteen parissa. Yhtenä loppukokeen osana opiskelijaa pyydetään osoittamaan innovatiivisia ja luovia ideoita sekä kehittämään oma kulinaarinen konsepti.

Pienet luokat ja tiivis yhteistyö opettajan ja opiskelijan välillä antavat opiskelijalle sen henkilökohtaisen huomion, jota tarvitaan luovaksi ja yksilölliseksi kehittymisessä. Harjoittelemalla koulun fine-dining ravintolassa oppilas saa teoriajakson aikana tarvittavaa käytännön kokemusta, jonka ansiosta hän on hyvin valmistautunut harjoittelujaksoon.

Culinary Arts Academy Switzerland panostaa paljon siihen että opiskelijalla on mahdollisuudet aktiivisesti kehittyä ammattimaiseksi. Tätä työtä ei tehdä pelkästään luokkahuoneissa vaan järjestämme myös retkiä ravintoloihin, viinitarhoihin, ruokatuottajien toimitiloihin, alan messuille ja gastronomisiin tapahtumiin

Kokkikoulutuksemme ja kandidaatin tutkinto Culinary Arts Academy Switzerland:issa on Englantilaisen University of Derbyn akkreditoima.

Varaa ohjaustapaaminen

Kandidaatintutkinto, kulinaarinen taide

Swiss Higher Diploma in Culinary Studies

2,5 vuotta joista 1 vuosi työharjoittelua

Kulinaarisen taiteen peruskoulutuksessa opiskelijat oppivat perustekniikat, joiden myötä tullaan kansainvälisesti menestyviksi kokeiksi sekä edistykselliset tekniikat, joita tarvitaan ominaisidentiteetin luomiseen. Omaa ominaisidentiteettiään opiskelija sitten kehittää akateemisten opiskeluiden sekä käytännön kokemusten kautta pitkin elämää. Kahteen ensimmäiseen vuoteen sisältyy yhteensä kaksi 11 viikon pituista harjoittelujaksoa maailmanluokan ravintoloissa. Ei ole lainkaan epätavallista että opiskelijat suorittavat harjoittelunsa yhden tai kahden Michelin tähden ravintoloissa.

Bachelor’s Degree in Culinary Arts

3 vuotta joista 1 vuosi työharjoittelua

Saatuaan Swiss Higher Diploman, opiskelijalla on mahdollista jatkaa ja opiskella vielä kaksi teorialukukautta, jotka kumpikin ovat 11viikkoa pitkiä. Näin opiskelija saa kandidaatin tutkinnon. Opinnot sisältävät hienostuneita ruoanvalmistustaitoja eri puolilta maailmaa. Ohjelmaan sisältyy myös johtajakoulutusosio joka on hyvin tärkeä kun opiskelijat suuntaavat työelämään ja ovat vetovastuussa keittiöstä/ravintolasta.

Tarjoamme myös lyhytkestoisempia kokkikoulutuksia, joista voit lukea lisää tästä.

Hakemusasiakirjat:

  • Lukion todistus
  • CV
  • Kopio voimassa olevasta passista
  • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on)
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ