Hakemus askel askeleelta

Kuljemme rinnallasi koko matkan – ensimmäisestä yhteydenotostasi valmistumiseesi asti – ja siitä eteenpäin aina maailmalle asti!

Osana maailman parhaiden ”Hospitality” -koulujen verkostoa kohtaamme jokaisen oppilaan yksilöllisesti ja palvellen juuri sinua.

Kuljemme rinnallasi ensimmäisestä yhteydenotostasi koko matkan valmistujaispäivääsi saakka ja olemme myös mukana saattamassa sinua kansainvälisen urasi alkutaipaleelle.

Matkustamme paljon ympäri Suomea ja opinto-ohjaajamme tapaavat sinut mielellään henkilökohtaisesti jo siinä vaiheessa, kun mietit hakemuksesi tekoa.

Haluaisitko hakea johonkin meidän koulutuksistamme?

Voit siinä tapauksessa varata henkilökohtaisen tapaamisen kotipaikkakunnallasi.
Ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected] tai tältä sivulla löytyvän lomakkeen kautta. Autamme sinua mielellämme kaikissa koulutuksiin liittyvissä asioissa.

Hakemus askel askeleelta

Hakemuksesi – askel askeleelta

  1. Lähetät hakemusasiakirjat meille. Sitä ennen olemme jo yhdessä käyneet läpi mitä liitteitä tarvitset ja miten täytät hakemusasiakirjasi.
  2. Saat tiedon kouluun hyväksymisestä sähköpostitse ja kirjeessä.
  3. Keskustelemme puhelimitse siitä, oletko 100% varmuudella päättänyt ottaa opiskelupaikan vastaan, haluatko vierailla yhdessä tai useammassa koulussa* tai tarvitsetko kenties lisätietoja.
  4. Pääsytiedotteen mukana tulee lasku varausmaksusta. Maksamalla varausmaksun vahvistat ja varmistat paikkasi, jonka jälkeen saat lopullisen pääsytiedotteesi.

* Vierailu koululla

Tarjoamme kaikille oppilaille, mukaanlukien kiinnostuneille, hyväksytyille ja pääsytiedon saaneille oppilaille mahdollisuuden vierailla kaikissa viidessä koulussamme. Sinulle opiskelijana jää maksettavaksi ainoastaan matkat kouluun ja takaisin. Maksamme hotelliyöpymisen, ruokailut ja siirtymiset koulujen välillä.

Yhteydenotto

Ole hyvä ja täytä kaavake ja lähetä se meille. Autamme sinua mielellämme hakemuksen kanssa.