Hotel Institute Montreux - Swiss Education Group

Hotel Institute Montreux’lla on pitkä ja tunnettu historia ja se tunnetaan yhtenä Sveitsin kuuluisimmista ja vakiintuneimmista hotellinjohtajakouluista. Koulun kansainvälinen maine ja vakiintuneet yhteistyösuhteet kansainvälisen hotellialan kanssa ovat olleet koulun avain menestykseen.

HIM: iin saapuu vuosittain jopa 800 oppilasta yli 60:stä eri maasta. Tämä tekee koulusta todella kansainvälisen, mikä luo mielenkiintoisen, unohtumattoman ja opettavaisen opiskelukokemuksen – ei ainoastaan luokkahuoneessa, vaan myös vapaa-ajalla.

him skolbyggnaden
studera hotell management him
him skolan rum
him skolan studenter
him hotel management studenter
him utsikt bergen
him portratt2
him den vackra skolan
him portratt
him freddie mercury hotel
HIM-skolbyggnaden
studera-hotell-management-him
him-skolan-rum
him-skolan-studenter
him-hotel-management-studenter
him-utsikt-bergen
him-portratt2
him-den-vackra-skolan
HIM-portratt
him-freddie-mercury-hotel
PlayPause
HIM-skolbyggnaden
studera-hotell-management-him
him-skolan-rum
him-skolan-studenter
him-hotel-management-studenter
him-utsikt-bergen
him-portratt2
him-den-vackra-skolan
HIM-portratt
him-freddie-mercury-hotel
previous arrow
next arrow

HIM tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella yritystaloutta ja hotellinjohtamista sekä erikoistua johonkin seuraavista aihepiireistä:

  • Financial Analysis & Wealth Management
  • Human Capital & Development
  • Luxury Brand Management
  • Management for the Senior Living Industry

Kaikki erikoistumisosiot toteutetaan yhteistyössä koulun virallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tämä ainutlaatuinen kattaus avaa monia ovia ja valmistuttuasi hotellinjohtajaksi on koko maailma sinulle avoinna potentiaalisena tulevaisuuden työpaikkana.

Koulu sijaitsee keskellä Montreux’n kaupunkia, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu muun muassa jazzfestivaaleistaan. Kaupungin ytimessä on myös Genevejärvi jota ympäröi mahtava alppimaisema. Geneve on tunnin matkan päässä ja Milanoon pääsee kolmessa tunnissa. Täällä ollaan todella Euroopan sydämessä, jossa sinulla on mahdollisuus moniin jännittäviin seikkailuihin, uusiin kokemuksiin ja mahdollisuuksiin.

Opiskeluohjelmat

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA)

Montreux'ssa, Sveitsissä pääset nopeutettuun MBA-ohjelmaan ja muutosmatkalle, joka yhdistää monipuolisen, monikansallisen saavuttajien ryhmän. Hotel Institute Montreux tarjoaa jännittävän, mukavan ja tukevan ympäristön, jossa voit keskittyä opintoihisi...
Yrityshallinto ja johtaminen - Kandidaatti

Yrityshallinto ja johtaminen - Kandidaatti

Opiskele yrityshallintoa ja management HIM-Hotel Institute Montreux:ssä. Erikoistuminen marketing & luxury business finance, tai human resources Opiskele HIM Hotel Institute Montreux:ssä ja starttaa kansainväliselle urasi yrityshallinnossa ja jo...
Yrityshallinto ja johtaminen - Maisteri

Yrityshallinto ja johtaminen - Maisteri

Arvovaltaiset hotellit, hienoimmat ravintolat tai upeimmat kohteet. Jos ihmiset ovat intohimosi ja haluat luoda uraa yritysjohtajana, meidän Hotel Institute Montreuxn järjestämä maisteriohjelma kattaa kokonaisvaltaisesti kaikki ”hospitalityyn” liittyv...

 

Opiskeluohjelman yhteistyökumppanit:

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ