HIM – Hotel Institute Montreux

HIM – Hotel Institute Montreux’lla on pitkä ja tunnettu historia ja se tunnetaan yhtenä Sveitsin kuuluisimmista ja vakiintuneimmista hotellinjohtajakouluista. Koulun …   →

HIM – Hotel Institute Montreux’lla on pitkä ja tunnettu historia ja se tunnetaan yhtenä Sveitsin kuuluisimmista ja vakiintuneimmista hotellinjohtajakouluista. Koulun kansainvälinen maine ja vakiintuneet yhteistyösuhteet kansainvälisen hotellialan kanssa ovat olleet koulun avain menestykseen.

HIM: iin saapuu vuosittain jopa 800 oppilasta yli 60:stä eri maasta. Tämä tekee koulusta todella kansainvälisen, mikä luo mielenkiintoisen, unohtumattoman ja opettavaisen opiskelukokemuksen – ei ainoastaan luokkahuoneessa, vaan myös vapaa-ajalla.

HIM tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella yritystaloutta ja hotellinjohtamista sekä erikoistua johonkin seuraavista aihepiireistä:

  • Financial Analysis & Wealth Management
  • Human Capital & Development
  • Luxury Brand Management
  • Management for the Senior Living Industry

Kaikki erikoistumisosiot toteutetaan yhteistyössä koulun virallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tämä ainutlaatuinen kattaus avaa monia ovia ja valmistuttuasi hotellinjohtajaksi on koko maailma sinulle avoinna potentiaalisena tulevaisuuden työpaikkana.

Koulu sijaitsee keskellä Montreux’n kaupunkia, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu muun muassa jazzfestivaaleistaan. Kaupungin ytimessä on myös Genevejärvi jota ympäröi mahtava alppimaisema. Geneve on tunnin matkan päässä ja Milanoon pääsee kolmessa tunnissa. Täällä ollaan todella Euroopan sydämessä, jossa sinulla on mahdollisuus moniin jännittäviin seikkailuihin, uusiin kokemuksiin ja mahdollisuuksiin.

Opiskeluohjelman yhteistyökumppanit:

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ