Swiss Education Group

Maailmantason johtava verkosto koostuu arvovaltaisista hotelleista ja hotelli- ja ravintola-alan kouluista SEG, Swiss Education Group, perustettiin vuonna 1982, ja sen …   →

Maailmantason johtava verkosto koostuu arvovaltaisista hotelleista ja hotelli- ja ravintola-alan kouluista

SEG, Swiss Education Group, perustettiin vuonna 1982, ja sen perustamisesta lähtien se on kasvanut yhdeksi maailman johtavista “Hospitality Management” -koulujen verkostoista. Neljän arvostetun koulunsa ansiosta SEG tarjoaa koulutusta seuraavilla aloilla: hotelli-, hotelli- ja design-, tapahtuma- ja yritysalueet sekä kulinaariset taiteet.

“Swiss Hospitality Touch”

Joka vuosi toivotamme tervetulleeksi yli 5000 opiskelijaa yli 80 eri maasta ja tämä tekee opiskelusta monikulttuurisen ja kansainvälisen kokemuksen. Sveitsiläisten koulutusperinteiden vaaliminen on meille tärkeää ja on itsestään selvyys tarjota koulutusohjelmia, joissa teorian ja käytännön oppitunnit vuorottelevat. Juuri tämä yhdistelmä tekee sen, että opiskelijamme ovat hyvin haluttuja kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Kaikki koulumme läpäisevät erittäin tarkkoja kontrolleja ja sertifiointiprosesseja ja näin varmistamme, että opiskelijamme saavat juuri sitä korkeatasoista opetusta, jota sveitsiläinen ”Hospitality Management” -koulutus edustaa.

Duckworx

– Laadukasta opiskelu- ja ammattiohjausta

DuckWorx on virallinen yhteistyökumppani ja edustaa Swiss Education Groupia Pohjoismaissa.

Opiskelijan ottaessa meihin yhteyttä on hän samalla suorassa yhteydessä kouluun. Opiskelija saa meiltä päivitettyä tietoa ja pätevää ohjausta. Ohjauspalvelumme ei maksa opiskelijalle mitään emmekä myöskään peri minkäänlaisia hakemus- tai ilmoittautumismaksuja. Tämä suora yhteys opiskelijan kanssa luo meille mahdollisuudet parhaalla mahdollisella tavalla auttaa opiskelijaa löytämään koulutustarjonnastamme juuri hänelle sopivin vaihtoehto.

Henkilökohtainen panostuksemme ja kiinnostuksemme jokaista opiskelijaa kohtaan luo ainutlaatuisen suhteen sekä opiskelijaan että hänen vanhempiinsa ja olemme aina käytettävissä ja tavoitettavissa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ