Maailmantason johtava verkosto koostuu arvovaltaisista hotelleista ja hotelli- ja ravintola-alan kouluista

SEG, Swiss Education Group, on perustettu 1982 ja on perustamisensa jälkeen kasvanut yhdeksi maailman johtavaksi verkostoksi ”Hospitality Management” -kouluja. Viidellä arvovaltaisella koulullaan SEG tarjoaa koulutuksia seuraavilla aloilla: hotelli-, hotelli & design-, tapahtuma- ja liiketoiminta-alat sekä kulinaarinen taide.

“Swiss Hospitality Touch”

Sen ansiosta, että kouluyhtymä on kokonaan sveitsiläisessä omistuksessa, voidaan opiskelijoille taata maailmankuulu sveitsiläinen laatu ja oppilaat valmistuvat koulusta omaksuen niin kutsutun “Swiss Hospitality Touchin”.

Kaikki viisi koulua ja niiden seitsemän kampusta sijaitsevat Sveitsissä, kuusi kampusta maan ranskalaisessa osassa ja yksi kampus maan saksalaisessa osassa. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita juuri heille parhaiten sopiva kampus riippuen siitä haluaako opiskella suurkaupungissa vai sopisiko hiihtokeskus vuoristossa paremmin?

Monikulttuurinen opiskeluympäristö

Joka vuosi toivotamme tervetulleeksi yli 5000 opiskelijaa yli 80 eri maasta ja tämä tekee opiskelusta monikulttuurisen ja kansainvälisen kokemuksen. Sveitsiläisten koulutusperinteiden vaaliminen on meille tärkeää ja on itsestään selvyys tarjota koulutusohjelmia, joissa teorian ja käytännön oppitunnit vuorottelevat. Juuri tämä yhdistelmä tekee sen, että opiskelijamme ovat hyvin haluttuja kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Kaikki koulumme läpäisevät erittäin tarkkoja kontrolleja ja sertifiointiprosesseja ja näin varmistamme, että opiskelijamme saavat juuri sitä korkeatasoista opetusta, jota sveitsiläinen ”Hospitality Management” -koulutus edustaa.

NK Hospitality Consulting

– Laadukasta opiskelu- ja ammattiohjausta

NK Hospitality Consultingin omistajat Levi Nikitin ja Maria Kritikou pyörittävät ohjaustoimintaa. Olemme kumpikin SEG -Swiss Education Groupin aikaisempia opiskelijoita.Tehtyämme uraa kansainvälisellä hotellialalla olemme nyt siirtyneet työskentelemään yksinomaan SEG -Swiss Education Groupin kanssa opastaaksemme ja auttaaksemme kiinnostuneita opiskelijoita Ruotsista, Suomesta, Norjasta ja Tanskasta.

Opiskelijan ottaessa meihin yhteyttä on hän samalla suorassa yhteydessä kouluun. Opiskelija saa meiltä päivitettyä tietoa ja pätevää ohjausta. Ohjauspalvelumme ei maksa opiskelijalle mitään emmekä myöskään peri minkäänlaisia hakemus- tai ilmoittautumismaksuja. Tämä suora yhteys opiskelijan kanssa luo meille mahdollisuudet parhaalla mahdollisella tavalla auttaa opiskelijaa löytämään koulutustarjonnastamme juuri hänelle sopivin vaihtoehto.

Henkilökohtainen panostuksemme ja kiinnostuksemme jokaista opiskelijaa kohtaan luo ainutlaatuisen suhteen sekä opiskelijaan että hänen vanhempiinsa ja olemme aina käytettävissä ja tavoitettavissa.