Ulkomailla opiskelu - Swiss Education Group

Ulkomailla opiskelu

Ulkomailla opiskelu vie kohti kansainvälistä uraa ja on kokemus, jota kantaa mukanaan koko elämän ajan.

Iso osa opiskelukokemuksesta Sveitsissä on elämä koulun ulkopuolella. Opiskelija saa monta uutta ystävää ympäri maailmaa ja mahdollisuuden jakaa kokemuksia eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa- kerrassaan monikulttuurinen ja kansainvälinen kokemus.

Monet opiskelijat kuvaavat, että opiskeluajan ikimuistoisia hetkiä ovat olleet esimerkiksi retki ranskalaiseen viinitarhaan, hiihtomatkat ja aika, jonka he saivat viettää kaikkien uusien kansainvälisten ystävien kanssa.

Haluamme jakaa teille pieniä poimintoja niistä aktiviteeteista, joita on tarjolla opiskelijoillemme. Katso oikealla oleva valikko. Jos haluat saada yhteyden opiskelijoihin, jotka opiskelevat meillä parasta aikaa, käy tykkäämässä meidän Facebook -sivuista tai ota meihin yhteyttä niin varaamme mielellämme sinulle vierailun kouluillamme. Yksi monista mahtavista päivistä Sveitsissä on niin kutsuttu Kansainvälinen päivämme, jonka aikana opiskelijat saavat esitellä asioita, jotka tekevät juuri heidän omasta kulttuuristaan niin ainutlaatuisen.

Sveitsi on maa, jossa sinä ulkomaalaisena opiskelijana tulet osaksi 100- vuotiasta, maailman johtavien hotellikoulujen perinnettä.

vackraste hotellskolan 900x600 1SHMS Swiss Hotel Management School – Caux Palace, sijaitsee Montreuxin pohjoispuolella.

Sveitsi sijaitsee Keski-Euroopassa, itänaapurina Lichtenstein ja Itävalta, pohjoisnaapurina Saksa, länsinaapurina Ranska ja etelänaapurina Italia. Maa on jaettu 26 kantoniin ja siellä on 7,5 miljonaa asukasta.

Sveitsi on yksi maailman rikkaimmista maista laskettuna per asukas. Kansalaisten elintaso on korkea, työttömyysaste ja inflaatio ovat matalia.

Maassa puhutaan neljää kieltä: saksaa, ranskaa, italiaa ja retoromaania. Sveitsi on tullut tunnetuksi pankeistaan, kelloistaan, suklaastaan, juustoistaan ja maailman johtavista hotelli- ja ravintola-alan koulutuksistaan sekä hotellikouluistaan.

Sveitsi on täydellinen maa sinulle, joka haluat opiskella ”hotel-managementia” ulkomailla, saada kansainvälistä ja globaalia kokemusta sekä olla osa monikansallista kulttuuria samalla kun suoritat kandidaatin- tai maisterintutkinnon.

Sveitsissä on yli 100 vuotta vanhat perinteet maailmanluokan hotellikouluista. Cauxin kampuksellamme, joka sijaitsee Montreuxin kaupungin yläpuolella sijaitsevassa vuoristossa, aloitettiin hotelli- ja ravintola-alanjohtamiskoulutuksia jo 1800-luvun loppupuolella.

Perinteet ovat jatkuneet ja tuomalla moderneja johtamisteorioita muutamista parhaista yliopistoista USA:sta ja Iso-Britanniasta, tarjoutuu opiskelijoillemme mahdollisuus saada tutkinto, jossa sveitsiläiset hotelli- ja ravintola-alan perinteet yhdistyvät amerikkalaiseen ja englantilaiseen asiantuntemukseen.

Matkailijat, aristokraatit ja kulinaristit, joka matkustivat Sveitsiin yli sata vuotta sitten, nauttivat tarjolla olevasta korkeatasoisesta ja eksklusiivisesta palvelusta.

Nykyajan matkailijoilla on tosin hieman eri vaatimukset ja tarpeet, mutta periaate erinomaisesta palvelusta ja hyvästä hotellinjohtamisesta säilyy edelleen. SEG-Swiss Education Groupin hotel management koulutusten kulmakiviä ovat käytännön innovaatiot, tarkkuus, tahdikkuus ja laatu, johon voi luottaa sekä ammattitaitoinen johtajuus.

Sveitsi tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella kansainvälisessä ympäristössä eräissä maailman parhaista hotellikouluista, opintosuuntana management ja kulinaarinen taide.

Privacy Policy

Sitemap