SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School on yksi maailman kauneimmista, tunnetuimmista ja hyvämaineisimmista hotellikouluista. Opiskelumiljöö huokuu luksusta keskellä mahtavaa sveitsiläistä …   →

SHMS – Swiss Hotel Management School on yksi maailman kauneimmista, tunnetuimmista ja hyvämaineisimmista hotellikouluista. Opiskelumiljöö huokuu luksusta keskellä mahtavaa sveitsiläistä alppimaisemaa

Laaja tarjonta opinto-ohjelmia, jotka kattavat hotelli- ja ravintola-alan johtamisen pääpainona tapahtumatuotantojen, lomakohteen ja kylpylänjohtaminen sekä Food & Beverage -johtaminen. Opinto-ohjelmat antavat opiskelijalle mahdollisuuden hankkia kärkiosaamista jota monet hotelliketjut peräänkuuluttavat.

SHMS on yksi perinteisimmistä Sveitsin hotellikouluista ja houkuttelee opiskelijoita yli 80 maasta joka vuosi. Tämä luo ainutlaatuisen opiskeluympäristön jossa kulttuurien välinen vuorovaikutus on keskipisteessä.

Opiskelut on jaettu kahteen kampukseen, Cauxiin ja Leysiniin. Kummallakin kampuksella opinnot järjestetään historiallisessa linnassa, Cauxin kampus sijaitsee Montreuxissa Genevejärven yläpuolella josta avautuu upea alppimaisema näköala. Leysin sijaitsee Genevejärven itäpuolella ja lähellä sitä sijaitsevat Montreux, Geneve ja Lausanne. Myös Leysinissa on mahtavat alppinäkymät ja ympärivuotiset mahdollisuudet harrastaa erilaisia alppiurheilulajeja.

Oppilaat saavat sekä teoreettiset että käytännön opit, jotka vaaditaan tulevilta menestyviltä hotellinjohtajilta. Kummallakin kampuksella opiskelija opiskelee koulun huippumoderneissa tiloissa ja harjoittelee keittiössä ja ravintoloissa, joissa on palveltu kuuluisuuksia ja kuninkaallisia yli 100 vuotta. Kouluissa on isoja konferenssitiloja ja juhlasaleja, joissa oppilaat voivat järjestää erilaisia tapahtumia. Leysinin kampuksella on lisäksi Spa-osasto ja useampi ravintola, jotka ovat oppilaiden käytössä. Molempien koulujen yhteydessä on myös kuntosali.

Mielenkiintoisia tapahtumia

Freddie for a Day Festival - Swiss Hotel Management SchoolJoka vuosi SHMS:n oppilaat järjestävät rahankeruutapahtuman yhteistyössä Freddy Mercury Trustin kanssa. Tapahtuman nimi on ”Freddie for a Day” ja sen tarkoituksena on herättää huomiota AIDSista sekä ennaltaehkäistä sitä.
Joka vuosi oppilaat keräävät rahaa järjestämällä huutokauppoja, hankkimalla sponsoreita ja järjestämällä ison konsertin Genevejärvellä Montreuxissa.

SHMS-Swiss Hotel Management Schoolissa ei pelkästään opita miten tulla erinomaiseksi hotellinpitäjäksi ja hotellinjohtajaksi, vaan samalla saadaan myös kokea kansainvälisyyttä ja monikulttuurisuutta. Erimaalaisten ihmisten ja heidän kulttuuriensa ymmärtäminen ovat keskipisteenä.

Koulun viralliset yhteistyökumppanit ovat:

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ