Hotellin- ja tapahtumatuotannon ”events” johtaminen – Maisteri

Postgraduate Diploma ja Maisterin tutkinto Swiss Hotel Management School on tunnettu yhtenä Sveitsin johtavista kouluista joka tarjoaa ”hospitality” alan Postgraduate …   →

Postgraduate Diploma ja Maisterin tutkinto

Swiss Hotel Management School on tunnettu yhtenä Sveitsin johtavista kouluista joka tarjoaa ”hospitality” alan Postgraduate (jatko-opinto) Diploma ja Maisteri-ohjelman. Näissä ohjelmissa nivoutuu yhteen teoreettinen opiskelu ja eri aiheiden käytännönläheinen työskentely. Koulutus on kehitetty tiiviissä yhteistyössä neljän maailman johtavimman hotelliketjun kanssa. Koulutuksesta valmistuneet opiskelijat saavat täydelliset edellytykset ottaa ensimmäiset askeleensa alalla ja ottaa hallintaansa nykyiset alan haasteet.

Lisää opiskeluihisi “sveitsiläinen tatsi”

Voit valita haluatko kehittää ammatillista erinomaisuuttasi opiskelemalla intensiivisessä Master of International Business in Hotel Management-ohjelmassamme (Caux-campuksen ainoa maisteriohjelma) tai panostaa erikoistumiseen joko Hotel, Resort & Wellness Management -ohjelmassa tai Hotel Operations Management -ohjelmassa tai Hotel & Events Management -ohjelmassa. Jos haet ensisijaisesti akateemisesti haastavia opintoja, voi Master of Science in International Hospitality Management -ohjelma, yhteistyössä University of Derbyn (UK) kanssa, olla oikea valinta sinulle.

Tämä laaja ohjelma pyrkii kehittämään opiskelijoiden kriittisiä ja analyyttisia taitoja ja edesauttaa heidän luovuuttaan antaakseen heille valmiudet vastata niihin avainhaasteisiin, joita alalla on 2000 -luvulla. Riippumatta siitä minkä ohjelman valitset, voit olla varma, että jokainen tarjoamamme kurssi antaa opiskelijoille sen ainutlaatuisen ”sveitsiläisen tatsin” joka on hyvin haluttu ja korkealle arvostettu hotellialalla.

Hotellin- ja tapahtumatuotannon ”events” johtaminen - Maisteri

Opiskeluohjelman yhteistyökumppanit

Kansainvälisellä hotellialalla Swiss Hotel Management School (SHMS) tunnetaan yhtenä suosituimmista ja arvostetuimmista kouluista, joista alan yritykset ensisijaisesti rekrytoivat tulevia työntekijöitään. Yhteistyökumppanimme, jotka ovat olleet mukana kehittämässä opetusohjelmia, ottavat aktiivisen roolin luentojen ja yritysvierailujen muodossa sekä antavat opiskelijoille mahdollisuuden tulla opintovierailuille. Yhteistyökumppanimme tarjoavat myös työharjoittelupaikkoja. Yhteistyökumppanimme ovat:

Postgraduate Diploma in Hotel Operations Management tai Hotel & Events management- 1 vuosi josta 6 kuukautta työharjoittelua

Postgraduate Diploma ohjelma on räätälöity opiskelijoille, joilla on jo kandidaatin tutkinto ja jotka haluavat erikoistua tai joilla on enemmän kuin kolme vuotta työkokemusta ja on halua lisäkoulutukseen, päästäkseen urallaan seuraavalle tasolle.

Tämä on intensiivinen ohjelma, joka kattaa akateemisen lukukauden, 18 viikkoa, jonka jälkeen seuraa palkallinen työharjoittelu 4-6 kuukautta. Postgraduate (jatkokoulutus) Diploman suoritettuaan opiskelija voi jatkaa opiskelua Maisteriohjelmassa.

Hyväksymiskriteerit:

 • Kandidaatin tutkinto tai vähintään kolmen vuoden työkokemus johtavassa asemassa
 • Kopio voimassa olevasta passista
 • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje, jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on)
 • CV
 • Kopiot suosituksista (työelämästä)

Maisteriohjelma: (MSc) Kansainvälistä hotellinjohtamista- 6 kuukautta opiskelua ja 6 kuukautta lopputyön kirjoittamista

Tämä on vastineemme Maisteritutkintoon. Tämä tutkinto on opiskelijoille, jotka ovat kunnianhimoisia ja suuntaavat huipulle. Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet Maisteritutkinnon saavat usein työpaikan hotellien pääkonttoreilta tai pääsevät Management Trainee-ohjelmaan jossain suuressa kansainvälisessä hotelliketjussa.

Hakemusasiakirjat:

 • Kandidaatin tutkinto kiitettävin arvosanoin aihepiiristä Hospitality Management/Events Management
 • Kokeneemmat hakijat, joilla on 3-5 vuotta työkokemusta, voivat tulla kysymykseen ilman korkeimpia kelpoisuusvaatimuksia
 • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje, jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on)
 • CV
 • Kopiot suosituksista (työelämästä)
 • Kopio voimassa olevasta passista

Maisteriohjelma: International Business in Hotel, Resort & Wellness Management- 1 vuosi, josta 6 kuukautta työharjoittelua

Maisteritutkinto, jossa painopiste on yrityshallinnossa sekä Resort & Wellness (hotelli-, lomakohde- ja hyvinvointialan) johtajuudessa.

Tämä on erittäin luova tutkinto, jonka aikana oppilaat itse pyörittävät Spa-osastomme, oppivat miten kehitetään ja johdetaan lomakohdetta sekä lisäksi saavat laajempaa käsitystä yrityshallinnosta ja organisaation kehittämisestä.

Hakemusasiakirjat:

 • Postgraduate Diploma jostakin SEG:n koulusta tai kandidaatin tutkinto hotellinjohtamisesta tai siihen liittyvästä aihepiiristä ja vähintään 4 kuukautta työkokemusta TAI
 • Kandidaatin tutkinto eri alalta ja kolme vuotta työelämän kokemusta hotelli- ja ravintola-alalla
 • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje, jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on)
 • CV
 • Kopiot suosituksista (työelämästä)
 • Kopiovoimassaolevastapassista

Maisteriohjelma: International Business in Hotel Management

Maisteriohjelma International Business in Hotel Management toteutetaan yhteistyössä Swiss Hotel Management Schools:n akateemisen yhteistyökumppanin University of Derbyn (UK), kanssa. Tämä on laaja koulutuskokonaisuus, jossa opiskellaan hotellijohtamisen eri osa-alueita kuten Food & Beverage, Front Office, Rooms Division ja Events & Banqueting

Capstone-moduuli on haastava johtamisprojekti, jossa opiskelijat suunnittelevat miten perustaa oma hotelli. Projektin aikana opiskelijat saavat ottaa käyttöön kaikki opinto-ohjelman aikana saadut opit.

Hakemusasiakirjat:

 • Kandidaatin tutkinto
 • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on)
 • CV
 • Kopio voimassa olevasta passista
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ