Hotelli- ja tapahtumatuotannon ”events” johtaminen – Kandidaatti

Hotellin- ja tapahtumatuotannon johtamiskoulutus (Hotel and events management) on Swiss Hotel Management Schoolissa (SHMS) joka sijaitsee Montreux:ssä palatsin kaltaisessa rakennuksessa. …   →

Hotellin- ja tapahtumatuotannon johtamiskoulutus (Hotel and events management) on Swiss Hotel Management Schoolissa (SHMS) joka sijaitsee Montreux:ssä palatsin kaltaisessa rakennuksessa.

Swiss Hotel Management School (SHMS) on maailmankuulu tapahtumatuotanto- ja ”hospitality” alan koulutuksistaan. Yhdistämme teoriaa ja käytäntöä, jotka yhdessä luovat opiskelijoille syvemmän ymmärryksen alan monista eri aihealueista ja antavat vankan perustan tulevalle uralle.

Koulutusympäristö sijaitsee kahdessa sveitsiläisessä hotellirakennuksessa Caux:ssa ja Leysin:issä. Palatsimaisten rakennusten kauniit juhlasalit, isot teatterit, täysin varustetut kylpyläosastot ja useat ravintolat, joissa on tarjolla erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, antavat opiskelijoille parhaat puitteet ja edellytykset alan koulutukseen. Yhdessä vahvan brittiläisen yliopistopartnerimme, University of Derbyn, kanssa voimme tarjota ainutlaatuisia uramahdollisuuksia.

Tarjoamme useita mielenkiintoisia ohjelmakokonaisuuksia, jotka perustuvat kansainvälisiin ja arvostettuihin sveitsiläisiin perinteisiin. Erikoistumme kansainvälisiin trendeihin, liike- toimintastrategioihin ja operatiiviseen johtamiseen. SHMS takaa kokonaisvaltaisen tapahtumatuotanto ja- johtajakoulutuksen.

Kahden vuoden SHMS:ssa opiskelun jälkeen opiskelijalla on:

  • Vuosi työkokemusta
  • Kaksi suosituskirjettä
  • Swiss Diploma in Hotel Operations Management

Kolmen vuoden SHMS:ssa opiskelun jälkeen opiskelijalla on yllämainittujen lisäksi:

  • Akateeminen kandidaatin tutkinto: University of Derby, Iso-Britannia.
  • Kandidaatin tutkinto: Swiss Hotel Management School (SHMS), Caux, Sveitsi.
  • Diplomi: American Hotel & Lodging Association (AH&LA), USA.

Hotelli- ja tapahtumatuotannon ”events” johtaminen

Opiskeluohjelman yhteistyökumppanit

Kansainvälisellä hotelli- ja ravintola-alalla Swiss Hotel Management School (SHMS) tunnetaan yhtenä suosituimmista ja arvostetuimmista kouluista, joista alan yritykset ensisijaisesti rekrytoivat tulevia työntekijöitään. Yhteistyökumppanimme, jotka ovat olleet mukana kehittämässä opetusohjelmaa, ottavat aktiivisen roolin luentojen ja yritysvierailujen muodossa sekä antavat opiskelijoille mahdollisuuden tulla opintovierailuille. Yhteistyökumppanimme tarjoavat myös työharjoittelupaikkoja. Yhteistyökumppanimme ovat:

Varaa ohjaustapaaminen

 

Swiss Diploma in Hotel Service Management- 2 vuotta opiskelua joista 1 vuosi työharjoittelua

Kahden vuoden opiskelun ja siihen sisältyvän yhden vuoden palkallisen työharjoittelun aikana opitaan kuinka johtaa tehokkaasti hotellia ja ravintolaa. Opiskelun jälkeen opiskelija saa sveitsiläisen diplomin: ”Hotel Operations Management” (Hotellitoimintojen johtaminen)

Tämä koulutus on hyvä perusta, jolle opiskelija voi lähteä rakentamaan omaa akateemista koulutusta ja kansainvälistä uraa.

Swiss Higher Diploma in Hotel Management tai Hotel & Events Management – 2,5 vuotta josta 1 vuosi työharjoittelua

Kun opiskelija on suorittanut edellä mainitun ”Swiss Diploman”, jatkuvat teoriaopinnot vielä yhden lukukauden, jonka jälkeen oppilas saa ”Swiss Higher Diploman”. Tämän jakson aikana suoritetaan erikoistumisjakso ja hankitaan erikoisosaamista. Tässä vaiheessa voi valita Hospitality tai Hospitality & Events suuntausta. Koulutuksen pitkistä perinteistä Sveitsissä kertoo se, että tämä koulutustaso on ollut käytössä yli 100 vuotta kansainvälisellä hotellialalla..

Kandidaattiohjema (HONS): Hotel Management tai Hotel & Events Management – 3 vuotta josta 1 vuosi työharjoittelua

Tämä ohjelma vastaa meidän Kandidaatin tutkinto ja tutkinto saa kolmen vuoden opiskelun jälkeen. Viimeinen lukukausi suoritetaan yhteistyössä meidän akateemisen partnerin University of Derbyn kanssa joka on englantilainen yliopisto. Näin saa täydet akateemiset pisteet tutkinnostaan (180 ECTS).

Hakemusasiakirjat:

  • Lukion todistus.
  • CV.
  • Kopio voimassa olevasta passista.
  • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje, jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on).
Olen kiinnostunut koulutuksistanne