Hotelli- ja designjohtaminen – Maisteri

Opiskele designia ja oman yrityksen johtamista. Tämä opinto-ohjelma luo opiskelijoille edellytykset tulla seuraavan sukupolven ylellisten hotelli- ja ravintola-alojen johtajiksi. Tässä …   →

Opiskele designia ja oman yrityksen johtamista.

Tämä opinto-ohjelma luo opiskelijoille edellytykset tulla seuraavan sukupolven ylellisten hotelli- ja ravintola-alojen johtajiksi. Tässä ainutlaatuisessa opinto-ohjelmassa on painotettu vahvaa designin ymmärtämistä ja avainmoduulina opiskelussa onkin sisustussuunnittelu yhdistettynä luxus hotellin johtamisen uusimpiin trendeihin ja strategioihin.

Viiden tähden hotelli- ja designalan johtamisen koulutus

Swiss Hotel Management School (SHMS) tarjoama koulutusohjelma tuo yhteen tärkeimmät opit hotellin johtamisesta ja sisältää sekä käytäntöä että operatiivista harjoittelua. Syvennä analyyttista ongelmaratkaisukykyäsi ja täydennä sitä käytännössä luksusluokan hotelli- alalla. Hienosäädä johtajantaitojasi, painopisteinä korkeimman johdon työtehtävät ja henkilökohtainen kehittyminen. Tutkinnon suoritettuasi tulet varmasti olemaan etulyöntiasemassa, kun yritykset etsivät päteviä johtajia kilpailukykyisessä ympäristössä.

Hotelli- ja designjohtaminen - Maisteri

Opiskeluohjelman yhteistyökumppanit

SHMS:n tarjoama ainutlaatuinen opinto-ohjelma on vahvasti linkittynyt virallisiin yhteistyökumppaneihimme, jotka sen lisäksi että ovat olleet mukana kehittämässä opinto-ohjelmaa, ottavat aktiivisen roolin luentojen ja yritysvierailujen muodossa sekä antavat opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä heidän projekteissaan ja tutkimuksissaan.

SHMS:n yhteistyökumppanit ovat:

 

Postgraduate Diploma: Kansainvälinen hotelli- ja designjohtaminen 1 vuosi josta 6 kuukautta työharjoittelua.

Jatko-opinto-ohjelma SHMS:ssä tarjoaa opiskelijoille, joilla on jo kandidaatin tutkinto tai vähintään kolme vuotta työelämän kokemusta, mahdollisuuden osallistua intensiiviseen johtajakoulutusohjelmaan ja aloittaa uransa hotelli- ja ravintola-alan johtotehtävissä. Ohjelma keskittyy neljään pääaineeseen, joita ovat hotellin-johtaminen, ravintola-alan tietämys, hotellitoiminnot ja designjohtaminen. Parhaalla mahdollisella yhdistelmällä akateemisia aiheita ja käytännön oppeja rakennetaan opiskelijalle se perusta mitä hän tarvitsee luodakseen menestyvän uran hotelli- ja ravintola-alan johtotehtävissä.

Maisteriohjelma: Yrityshallinto, kansainvälinen hotelli- ja designjohtaminen 1 vuosi josta 6 kuukautta työharjoittelua.

Tämä maisterin tutkinto on kehitetty ja suunniteltu opiskelijoille, joiden tavoitteena on saada edistyksellistä ja korkeatasoista teoreettista osaamista hotellialalla. Aihepiireinä koulutuksessa ovat luksustuotteiden kehittäminen, hotellidesign ja hallitustason johtamistaito. Ohjelmassa opiskelija saa kehittää taitojaan seuraavilla osa-alueilla: analysointi, kriittinen arviointi, ammatillisten metodien käyttö. Opiskelija saa myös tarvittavaa teoreettista osaamista voidakseen tehokkaasti ratkaista alan ongelmia ja kehittää hotellialan liiketoimintaa. Ohjelma on kehitetty yhteistyössä SHMS:n kansainvälisten kumppaneiden kanssa ja on niiden hyväksymä.

Hakemusasiakirjat: Postgraduate Diploma / Maisteriohjelma:

  • Kandidaatin tutkinto tai vähintään kolmen vuoden työkokemus johtavassa asemassa hotelli- ja ravintola-alalla
  • Suositeltu minimi-ikä vähintään 21 vuotta
  • Englannin kielen taso, joka vastaa lukion arvosanoja 9-10 tai TOEFL pisteitä 500+ tai IELTS 5.0 tai 50+ pisteitä “Oxford Online Placement Test “(OOPT). Viimeisenä mainittu testi on ilmaiseksi tarjolla Swiss Education Groupilta (SEG).
  • Lukion todistus
  • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on)
  • CV
  • Kopio voimassa olevasta passista
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ