Hotelli- ja designjohtaminen – Kandidaatti

Hotel and Design Management – tulevaisuuden luovien johtajien koulu. Koulutuksessa pääpaino on hospitality management & design -aihealueessa. Ohjelma on kehitetty …   →

Hotel and Design Management – tulevaisuuden luovien johtajien koulu.

Koulutuksessa pääpaino on hospitality management & design -aihealueessa. Ohjelma on kehitetty yhdessä hotellialan nimekkäimpien yritysten kanssa.

Kun kysyimme alan yrityksiltä, mitkä ovat ne ominaisuudet mitä he haluavat tulevaisuuden johtajilta, vastaajat mainitsivat ominaisuuksia kuten luovuus, hyvät henkilöstöjohtamistaidot, kyky viedä konsepteja ja projekteja eteenpäin sekä kyky saada asioita aikaiseksi ”a doer”.

Ohjelma “Swiss Hospitality and Design management” antaa oppilaille valmiuksia juurikin näihin aihepiireihin liittyen. Hotellikoulutus käytännön osioineen, kansainvälisine johtajuustekniikoineen ja vakiintuneine yhteistyökuvioineen maailman parhaiden tuotemerkkien kanssa tekee SHMS koulutuksesta kerrassaan ainutlaatuisen.

Kahden vuoden jälkeen SHMS:ssä opiskelijalla on:

  • Vuosi työkokemusta
  • Kaksi suosituskirjettä
  • Swiss Diploma in Hotel Operations Management

Kolmen vuoden jälkeen SHMS:ssä opiskelijalla on yllämainittujen lisäksi:

  • Akateemisesti kreditoitu kandidaatin tutkinto BA (HONS) University of Derbystä, Iso-Britannia
  • Kandidaatin tutkinto SHMS:sta, Caux, Sveitsi
  • Diploma AH&LA, American Hotel & Lodging Association, USA.

Opiskeluohjelman yhteistyökumppanit

SHMS:n tarjoama ainutlaatuinen opinto-ohjelma on vahvasti linkittynyt virallisiin yhteistyökumppaneihimme, jotka sen lisäksi että ovat olleet mukana kehittämässä ohjelmaa, ottavat aktiivisen roolin luentojen ja yritysvierailujen kautta sekä antavat mahdollisuuden opiskelijoille tehdä töitä suoraan omissa projekteissaan ja tutkimuksissaan. SHMS:n yhteistyökumppanit ovat:

 

Varaa ohjaustapaaminen

Hotelli- ja designjohtaminen - Kandidaatti

Swiss Diploma in International Hotel Service Management – 2 vuotta opiskelua josta 1 vuosi työharjoittelua

Kahden vuoden opiskelun ja siihen sisältyvän yhden vuoden palkallisen työharjoittelun aikana opitaan kuinka johtaa tehokkaasti hotellia ja ravintolaa. Opiskelun jälkeen opiskelija saa sveitsiläisen diplomin: ”Hotel Operations Management” (Hotellitoimintojen johtaminen)

Tämä koulutus on hyvä perusta, jolle opiskelija voi lähteä rakentamaan omaa akateemista koulutusta ja kansainvälistä uraa.

Swiss Higher Diploma in Hotel and Design Management – 2,5 vuotta josta 1 vuosi työharjoittelua

Kun opiskelija on suorittanut edellä mainitun Swiss Diploman, jatkuvat teoriaopinnot vielä yhden lukukauden, jonka jälkeen oppilas saa Swiss Higher Diploman. Tämän jakson aikana suoritetaan erikoistumisjakso ja hankitaan erikoisosaamista hotelli- ja designalan johtamisesta. Koulutuksen pitkistä perinteistä Sveitsissä kertoo se, että tämä koulutustaso on ollut käytössä yli 100 vuotta kansainvälisellä hotellialalla.

Kandidaattiohjema: Hotel and Design Management- 3 vuotta josta 1 vuosi työharjoittelua

Tämä ainutlaatuinen koulutusohjelma, jossa koulutetaan luovia johtajia, on kehitetty yhdessä hotellialan nimekkäimpien yritysten ja hotellijohtajien kanssa. Tuotemerkin rakentaminen, sisustus ja Auto Cad ovat vain muutamia niistä mielenkiintoisista kursseista, joita koulutusohjelmassa on tarjolla. Koulutuksen perustana on tietenkin hotellinjohtamisen koulutus. Kandidaatin tutkinnon saatuaan opiskelija voi myös valita haluaako jatkaa maisterikoulutukseen joissakin Swiss Education Groupin (SEG) koulussa tai missä tahansa yliopistossa jossain päin maailmaa. Tästä tutkinnosta opiskelija saa täydet akateemiset pisteet (180 ECTS).

Hakemusasiakirjat:

  • Lukion todistus.
  • CV.
  • Kopio voimassa olevasta passista.
  • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje, jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on).
Olen kiinnostunut koulutuksistanne