Swiss Education Groupin koulut hallitsevat vieraanvaraisuusalan laitosten maailmanlaajuista top 10 -listaa QS University Rankings 2021:n mukaan.

seg ranking caux palace

Viimeisimmän keskiviikkona 3. maaliskuuta julkaistun QS World University Rankings:n mukaan Swiss Education Groupin koulut hallitsevat viittä sijoitusta Hospitality and Leisure Management -kategorian top 10 -listassa. Tämä saavutus heijastaa sekä kouluissa tarjottavien akateemisten ohjelmien erinomaista laatua, että myös huipputyönantajien ja yhteistyökumppaneiden kansainvälistä mainetta.

Swiss Hotel Management School (SHMS) saavutti 4. sijan maailmanlaajuisessa rankingissa, mikä tarkoittaa että Hospitality and Leisure Management -kategoriassa koulu on luokiteltu maailman top 10 -laitosten joukkoon jo viittä vuotta peräkkäin. Vaikuttavan edistyksen top 10 -laitosten joukossa ovat osoittaneet kaikki muutkin koulumme: Hotel Institute Montreux (6.), César Ritz Colleges Switzerland (7.), Culinary Arts Academy Switzerland (8.) ja äskettäin SHMS:in yhdistetty IHTTI School of Hotel Management (10.).

Tämä erinomainen saavutus heijastaa tiedekuntamme ja henkilöstömme korkeaa ammattitaitoa ja jokaisen koulun koulutusohjelmien laatua. Vuosien aikana koulumme ovat kehittäneet vahvoja akateemisia ja toimialaan kuuluvia kumppanuuksia tarjoamalla erinomaisia asianomaisia opetussuunnitelmia, tukemalla opiskelijoiden työllistettävyyttä ja urakehitystä sekä rakentamalla maailmanlaajuista alumniverkostoa.

Olemme erittäin ylpeitä koulujemme saavutuksista ja kiitämme meidän akateemisia ja toimialan kumppaneitamme tuesta ympäri maailmaa. Sveitsin suurimpana kouluttajana yksityisen vieraanvaraisuuden, liiketoiminnan ja kulinaarisen taiteen -aloilla pidämme kiinni sitoumuksistamme tarjota maailmanluokan koulutusta ja muuttaa elämää.

Yong Shen, Swiss Education Groupin toimitusjohtaja.

Culinary Arts Academy Switzerland on ainoa kulinaarinen oppilaitos maailman rankingissa – aito todiste laitoksen maailmanluokan standardeista ja sveitsiläisestä lähestymistavasta kulinaarisen taiteen opettamiseen. Ollessamme keskittyneitä opiskelijoiden sekä käytännön että liike-elämän taitojen kehittämiseen koulu takaa monipuolisten opiskelijoiden valmistamista, joista voi tulla erittäin hyviä kokkeja ja ruoka-alan ammattilaisia.

QS World University Rankings on suunniteltu tarjoamaan riippumatonta laadunvarmistusta miljoonille opiskelijoille, vanhemmille, tutkijoille ja päätöksentekijöille, jotka pyrkivät varmistamaan, että heidän koulutus-, ura- ja strategiset valintansa perustuvat luotettaviin tietoihin.

Näemme, että Hotel Institute Montreux, César Ritz Colleges Switzerland, Culinary Arts Academy Switzerland ja IHTTI School of Hotel Management ovat kohottaneet asemaansa tänä vuonna, mikä perustuu sekä tutkijoiden että työnantajien kunnioitukseen: todiste sekä korkeasta koulutuksen laadusta, että myös vahvista työllisyystuloksista valmistumisen jälkeen.

Jack Moran, QS:n tiedottaja.

Tämän vuoden sijoitukset osoittavat, että Sveitsin parhaat vieraanvaraisuusohjelmat tarjoavat opiskelijoille todella huippuluokan koulutusta. Tämän vuoden aiherankingissa Sveitsillä on 220 sijoitettua ohjelmaa 30 oppilaitokselta, siis se on maailman 16. eniten edustettu maa. Ohjelmien top 100:n suhteen Sveitsi maailmanlaajuisessa rankingissa on 10. Se perustuu 121 ohjelmaan 27 oppilaitoksilta.

Lisätietoja tämän vuoden rankingista löytyy täältä.