Takaisin lähiopetukseen

back to class 1Haastavan vuoden jälkeen olemme innoissamme siitä, että olemme vihdoin saaneet Sveitsin viranomaisilta luvan palata täydelliseen lähiopetukseen.

26. huhtikuuta lähtien kaikkia opetusohjelmiamme tarjotaan henkilökohtaisesti kauniissa kampuksissamme ympäri Sveitsiä. Odotetaan, että se jatkuu kevätlukukaudella sekä koko syyslukukaudella kesäloman jälkeen.

Koulut ryhtyvät toteuttamaan varotoimia pandemian hillitsemiseksi, opiskelijat käyttävät maskeja, ja jos he poistuvat kampukselta yli 48 tunniksi PCR-testejä tehdään,lisäksi päivittäisiä kuumetestejä tehdään opiskelijoiden ja opettajien turvallisuuden vuoksi. Ruokasalissa joka pöydässä istuu vain kaksi henkilöä. Ylimääräisiä hygieniasääntöjä on otettu käyttöön elintarvikkeiden ja tarvikkeiden käsittelyyn.

back to classOdotamme innolla tulevaisuutta, ja useimmat asiat palaavat normaaliksi. Alan osalta kokonaisuutena, kohtaamme tietysti useita haasteita. Toisaalta matkailualalla on ollut loistavaa kasvua useita vuosikymmeniä, ja monet uskovat nopeaan elvyttämiseen ja mukautumiseen, jossa on tilaa ammattihenkilöille ja intohimoisille työntekijöille.