Food and Beverage Management

Ammatillinen koulutus Tässä intensiivisessä 18 kuukauden Food and Beverage management-koulutuksessa sinua valmistellaan tulevaan kansainväliseen uraan, jossa voit toimia päällikkönä ruoka- …   →

Ammatillinen koulutus

Tässä intensiivisessä 18 kuukauden Food and Beverage management-koulutuksessa sinua valmistellaan tulevaan kansainväliseen uraan, jossa voit toimia päällikkönä ruoka- ja juomaosastolla m.m 5-tähden hotelleissa, luxusristeilyillä, tapahtumayrityksissä ja korkeatasoisissa ravintoloissa.

Teoriaa ja käytännön oppitunteja

Koulussa käyt läpi laaja vaalikoiman sekä teoreettisia että käytännön kursseja. Käytännön lisäksi opit kuluhallintaa, menu-sunnittelua, perustason kirjanpitoa sekä yleisiä palvelualan opintoja.

IHTTI panostaa kaikkien oppilaidensa henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että kurssi ”Personal Development & Leadership” on hyvin tärkeä osa opinnoista. Eli tulet oppimaan miten tulla paremmaksi johtajaksi sekä miten kehittää omia henkilökohtaisia ominaisuuksia.

Kun olet suorittanut tämän yhdistelmän käytännönpalvelua, siihen liittyvät teoreettiset aineet ja johtajakoulutukset, olet täysin valmis harjoitteluun ja edetä siitä ammatilliselle urallesi.

Varaa ohjaustapaaminen

Food and Beverage Management

Kaksitoista kuukautta palkallista harjoittelujaksoa- Management Training

Sen jälkeen kun opiskelijat ovat opiskelleet puoli vuotta koulussa Sveitsissä, tämän jälkeen kaikki suorittavat 12 kuukauden palkallisen harjoittelujakson. Tämä harjoittelu tarkoittaa usein sitä,  että sinusta tulee Trainee F&B-osastolla (F&B= Food and Beverage) 5-tähden hotelleissa tai luxuslomakeskuksissa  Hyödyntäen koulun laajaa kansainvälistä verkostoa sinulla on mahdollisuus suorittaa harjoittelusi missä päin maailmaa tahansa samalla kun sinua valmennetaan ravintola alan johtajaksi. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada kansainvälistä kokemusta siitä millaista on työskennellä maailmanluokan tasolla ja ykköstason paikoissa.

Kansainvälinen kokemus

Opiskelu tapahtuu IHTTI:n kampuksella Cauxissa (Montreuxissä Sveitsissä). Kurssimaksuun sisältyvät ruoka ja majoittuminen kampuksella. Opetuskieli on englanti ja kampuksella on erittäin kansainvälinen tunnelma koska oppilaat tulevat ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa sitä, saat huippukoulutuksen lisäksi ystäviä ja kontakteja ympäri maailmaa.

Hakemusasiakirjat:

  •  Lukion todistus
  • CV
  • Kopio voimassa olevasta passistasi
  • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje, jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on).
Olen kiinnostunut koulutuksistanne