Search

Harjoittelijan haastattelu – Adam Von Hofsten, Ruotsi

Miksi päätit opiskella Cesar Ritz Collegessa? Päätin opiskella Cesar Ritz Collegesissa, koska olen kiinnostunut vieraanvaraisuusalasta. Kun olin 13-vuotias, sain tutustua …   →

Sveitsiläinen hotelli- ja ravintola-alan koulu, joka avaa mahdollisuuksien maailmaa.

Vielä kaksi vuotta sitten Synne Gjermundsen Mork olisi sanonut, että hänen urapolkunsa oli valmis. 24-vuotias norjalainen oli saanut unelmatyön, jossa …   →

Parhaiten sijoittuneet koulut

Parempi kuin koskaan – Swiss Education Group loistaa 2024 QS World University Rankings -listalla Sitoutumisemme laatuun on tiiviisti sidoksissa opiskelijakeskeiseen …   →

Kristin Hambergin matka amatöörileipurista kulinaaristen olympialaisten kultamitalistiksi

Kulinaarisen taiteen kilpaillussa maailmassa kultapalkinnon saaminen Kulinaristien olympialaisissa on luultavasti yksi ylpeimmistä saavutuksista. Sveitsissä sijaitsevan Culinary Arts Academyn valmistuneelle Kristin …   →

Kuinka avata ravintola: vaiheittainen opas

Opi ravintolan perustaminen kattavan vaiheittaisen oppaamme avulla. Markkinatutkimuksesta lupiin, liiketoimintasuunnittelusta ruokalistan suunnitteluun, henkilöstön palkkaamisesta markkinointistrategioihin – optimoi mahdollisuutesi menestyä ravintola-alalla. …   →

5 talviaktiviteettia Sveitsissä lukukauden alkajaisiksi

Aloitatko helmikuun lukukauden SHMS – Swiss Hotel Management Schoolissa? Tässä on viisi talviaktiviteettia, joilla voit aloittaa talven Sveitsissä! Helmikuu on …   →

Tulevaisuus näyttää valoisalta – Radikaali elpyminen vuonna 2023

Maailman matkailujärjestön ja Swiss Education Groupin kansainvälisen rekrytointifoorumin julkistamat loppuvuoden tilastot paljastavat matkailun ja opiskelijoidemme huomattavan elpymisen ja lupaavan tulevaisuuden. …   →

Salesforce form

Contact us [salesforce form=”2″]