Nimeni on Erik Montoya, olen luova ja kunnianhimoinen hotellinjohtaja, jolla on kokemusta luksushotellien johtamisesta ja viiden tähden palvelukokemusten luomisesta. Toimin … →
Nimeni on Erik Montoya, olen luova ja kunnianhimoinen hotellinjohtaja, jolla on kokemusta luksushotellien johtamisesta ja viiden tähden palvelukokemusten luomisesta. Toimin … →
Miksi päätit opiskella Cesar Ritz Collegessa? Päätin opiskella Cesar Ritz Collegesissa, koska olen kiinnostunut vieraanvaraisuusalasta. Kun olin 13-vuotias, sain tutustua … →
Vielä kaksi vuotta sitten Synne Gjermundsen Mork olisi sanonut, että hänen urapolkunsa oli valmis. 24-vuotias norjalainen oli saanut unelmatyön, jossa … →
Parempi kuin koskaan – Swiss Education Group loistaa 2024 QS World University Rankings -listalla Sitoutumisemme laatuun on tiiviisti sidoksissa opiskelijakeskeiseen … →
Kulinaarisen taiteen kilpaillussa maailmassa kultapalkinnon saaminen Kulinaristien olympialaisissa on luultavasti yksi ylpeimmistä saavutuksista. Sveitsissä sijaitsevan Culinary Arts Academyn valmistuneelle Kristin … →
Opi ravintolan perustaminen kattavan vaiheittaisen oppaamme avulla. Markkinatutkimuksesta lupiin, liiketoimintasuunnittelusta ruokalistan suunnitteluun, henkilöstön palkkaamisesta markkinointistrategioihin – optimoi mahdollisuutesi menestyä ravintola-alalla. … →
Aloitatko helmikuun lukukauden SHMS – Swiss Hotel Management Schoolissa? Tässä on viisi talviaktiviteettia, joilla voit aloittaa talven Sveitsissä! Helmikuu on … →
Maailman matkailujärjestön ja Swiss Education Groupin kansainvälisen rekrytointifoorumin julkistamat loppuvuoden tilastot paljastavat matkailun ja opiskelijoidemme huomattavan elpymisen ja lupaavan tulevaisuuden. … →