Harjoittelijan haastattelu – Adam Von Hofsten, Ruotsi

adam articleMiksi päätit opiskella Cesar Ritz Collegessa?

Päätin opiskella Cesar Ritz Collegesissa, koska olen kiinnostunut vieraanvaraisuusalasta. Kun olin 13-vuotias, sain tutustua alaan. Siitä lähtien olen työskennellyt eri ravintoloissa. Sitten, kun olin 22-vuotias, tajusin, että haluan tehdä uraa alalla, jolla olen työskennellyt niin paljon. Sitä ennen kokeilin monia eri yliopistoja ja kursseja.

Missä suoritit harjoittelusi?

Tein harjoitteluni Beau Rivage Palace -hotellissa Lausannessa, Sveitsissä. Siellä olin keittiömestarina japanilaisessa ravintolassa nimeltä Miyako.

Kuvaile, miten hait harjoittelupaikkaa

Harjoittelupaikan haku sujui nopeasti International Recruitment Forumin (IRF) ansiosta. Löysin harjoittelupaikkani sieltä, vaikka etsin sitä muualtakin. Lopulta minulla oli jäljellä muutama ansioluettelo, jotka jaoin yrityksille, joihin en uskonut saavani harjoittelupaikkaa, ja yksi niistä sattui olemaan Beau Rivage Palace Sveitsissä.

Mitä haasteita kohtasit harjoittelupaikkaa etsiessäsi tai harjoittelun aikana?

Harjoittelun aikana haasteeni olivat ranskan kielen oppiminen ja ystävien saaminen hotellissa. Koska en puhunut ranskaa, se oli melko vaikeaa, mutta sain lopulta ystäviä ja sain harjoittelun päätteeksi lisää ranskan kielen taitoa.

Mikä on suurin oppitunti, jonka opit harjoittelun aikana?

Kaksi parasta oppituntia olivat, että on aina noudatettava omia arvojaan ja lyhennettä LEARN: Listen, Empathise, Analyse, Respond and Notify. Tämä lyhenne opetti minulle, miten asiakaspalvelua hoidetaan oikein.

Mitä toivot tekeväsi opintojesi päätyttyä täällä?

Haluan toteuttaa unelmani ravintolapäällikön ammatista.