Swiss Education Group ja  Kempinski hotellit aloittavat uuden kumppanuuden

2020 segcaa kempinski mou signing

Montreux/Le Bouveret, Sveitsi, 22 lokakuuta 2020 – Uusi kumppanuus Swiss Education Groupin ja Kempinski hotellien välillä virallistettiin eilen Sveitsin Culinary Arts akademian Le Bouvretin kampuksella, jossa kummatkin osapuolet allekirjoittivat seremonian aikana sopimuksen.

Swiss Education Group (SEG) ja kansainvälisesti tunnettu Kempinskin hotelli, heidän maaimanlaajuiset luksushotellit, loivat uusia mahdollisuuksia SEG:n opiskelijoille ja Kempinskin hotellien työntekijöille uuden ja jännittävän kumppanuuden myötä. Läheisen yhteistyön kautta, maailmanlaajuinen toimeentulo ohjelma tarjoaa SEG:n opiskelijoille ainutlaatuisia tilaisuuksia harjottelupaikkojen saantiin ja työpaikkoiin yli 34:ssä eri maassa. SEG:n koulut voivat myös hyötyä yhteistyöstä Kempinskin asiantuntevien ja ainutlaatuisten näkemyksien myötä, sillä se auttaa kurssien moduulien kehityksessä  heijastamaan todellisuutta ja trendejä palvelu -ja luksus segmentissä.  Toisaalta, Kempinskin hotellit hyötyvät SEG:n opiskelijoiden ideoista, jotka muodostuvat opiskelijoiden luovista projekteista, ja näin saada tilaisuuden toteuttaa nämä hotelleissaan ympäri maailman.

“Kansainvälinen kehittymisohjelmamme Kempinskin hotellien kanssa antaa oppilaillemme mahdollisuuden erittäin haluttuihin työharjotteluihin yhden maailman johtavimpien yritysten kanssa, joita hotellialalta löytyy. Tämä on hyvä esimerkki ja todiste johtavien sekä globaalien työnantajien lisäarvon tuomisesta koulutukseen, jota me SEG:ssä tarjoamme”, sanoo Yong Shen, Swiss Education Groupin CEO.

kempinski seg2

 

“Odotamme innolla Swiss Education Groupin kanssa työskentelyä. Yli 120 vuoden ajan olemme asettaneeet standardit eurooppalaiselle luksukselle hotelliallala, ja mahdollisuus voida tarjota mahtavia uramahdollisuuksia nuorille ja kunnianhimoisille lahjakkuuksille on tärkeä osa menestystämme. Tänäpäivänä, uuden sukupolven työntekijät jatkavat meidän perinteiden kehittämistä ja yrittäjyysperinnön rikastuttamista”, sanoo Martin R. Smura, Kempinskin hotellien CEO ja hallituksen puheenjohtaja.

Kempinskin hotellit tekevät myös erilaisilla aloitekyvyillä läheisesti töitä  Sveitsin Culinary Arts akademian (CAAS) kanssa, joka on yksi SEG:n neljästä koulusta. Sveitsin kulinaarisen koulutuksen johtana, ja yhtenä maailman edelläkävijänä tunnettuna, mitä kulinaariseen koulutukseen tulee,  CAAS on kansainvälisesti tunnettu laadustaan ja herkkydestään. Osana heidän koulutusohjelmaa, opiskelijat jotka opiskelevat kandiksi Culinary Artissa, tulevat työskentelemään Kempinskin hotellien edustajan kanssa kehittääkseen uusia tuotteita, kuten suklaa fondue ja “Nainen punaisessa” leivonnaisen. Opiskelijat saavat myös mahdollisuuden kilpailla jälkiruokiensa kanssa.

“Tämä ainutlaatuinen kumppanuus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden näyttää heidän luovuutensa ja innovaationsa, samanaikaisesti oppimalla todella arvostetulta organisaatiolta kuten Kempinskin hotellilta”, sanoo Tanja Florenthal, Sveitsin Culinary Arts akademian dekaani.

Yllämainitun kumppanuuden lisäksi, Kempinskin hotellit ovat nimettynä CAAS:n vuoden 2021 “Cook ‘N’ Battlen” kansainvälisen kulinarismin kilpailun premium-kumppanina.  Digitaaliset alueiden karsintakierrokset alkavat helmikuussa ja kansainvälien finaali tapahtuu CAAS:n kampuksella 4 kesäkuuta 2021. Kempinskin hotellien valitut kokit omaavat aktiivisen tuomarin roolin kilpailussa.

kempinski seg

Tietoa Kempinskin hotelleista

Vuonna 1897 perustettu Kempinskin hotelli on yksi euroopan vanhimmista luksushotelliketjuista. Kempinskeiltä on rikas maailmanluokan perintö erinomaisesta persoonallisesta palvelusta ja  vieraanvaraisuudesta. Kempinski operoi tällä hetkellä 78 viidentähden hotellia 34:ssä eri maassa ja se koko ajan laajentaa portfoliotaan Euroopan, Lähi-Idän, Afrikan, Aasian ja Amerikan hotelleilla.  Jokainen hotelli heijastaa Kempinski brändin vahvuutta ja menestystä, menettämättä sen juuria tai perinteitä.  Heidän laaja hotellien portfolio sisältää historiallisia maamerkkejä, palkittuja urbaaneita lifestyle hotelleja, huippuluokan lomakohteita ja arvostettuja majoituksia. Kaikki hengittävät laatua, jota hotellin vieraat ovat tulleet Kempinskin hotelliin hakemaan, samalla käyttäen hyödykseen paikallisia kulttuuriperinteitä. Kempinski on yksi Global Hotel Alliancen (GHA) perustajista, joka on yksi maailman laajimmista itsenäisten hotellien liittoutumista.

Lue lisää Kempinskin hotelleista täältä.

Kumppanuus Swiss Education Groupin kanssa 

Jos edustat alan johtavaa organisaatiota ja haluat lisätietoa mahdollisesta kumppanuudesta Swiss Education Groupin kanssa, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä: [email protected]