Miten voit hallita maisteriohjelmiamme

Master.01

Ehkä olet juuri suorittanut kandidaatin tutkinnon joissain Swiss Education Groupin kouluissamme. Ehkä olet valmistunut vuosi sitten tai ehkä sinulla on jo vankka koulutustausta, mutta haluat kokeilla jotain uutta. Tällöin maisteriohjelmamme ovat juuri sinua varten! Tässä luetellaan kaikki tarjoamamme maisteriohjelmat sekä niiden ainutlaatuiset piirteet.

Hotel Institute Montreux (HIM)

Hotel Institute Montreux (HIM) sijaitsee Montreux’n sydämessä ja vain kivenheiton päässä Genevejärvestä. Liiketoimintaan, markkinointiin ja talousmaailmaan erikoistunut koulu – sekä ripaus matkailu- ja ravintola-alaa. Koulu tarjoaa kaksi maisteriohjelmaa: kansainvälisen liiketoiminnan maisteri hotelli- ja ravintola-alan johtamisessa (erikoistuminen) ja
kauppatieteiden maisteri.

Aikaisempi ohjelma, kansainvälisen liiketoiminnan maisteri hotelli- ja ravintola-alan johtamisessa (erikoistunen) kehittää hotelli- ja ravintola-alan taitojasi keskittyen liiketoimintaan. Se sopii ihanteellisesti niille, jotka pyrkivät johtotehtäviin kansainvälisellä tasolla. Tämä maisteriohjelma ei ainoastaan kehitä hotelli- ja ravintola-alan perustietojasi, vaan antaa sinulle myös huippuosaamisen, jota kilpailijoiden on vaikea voittaa. Valitse seuraavista: talousanalyysi ja varainhoito, henkilöstöpääoma ja kehitys, vanhusasumisen hallinta, franchise-liiketoiminnan hallinta tai ylellisyysbrändin hallinta. Kaikki eri erikoisalat tekevät yhteistyötä oman alansa johtavien tuotemerkkien kanssa, kuten La Mer, Four Seasons ja Banque Privée Edmond de Rothschild.

Kauppatieteiden maisteri on nopea väylä yhdelle houkuttelevimmista koulutuksista ja liiketalouden halutuista tiedoista. Tämä yhden vuoden ohjelma viettää ensimmäiset kuusi kuukautta Hotel Institute Montreux’ssa (HIM) ja sitten kuusi kuukautta verkossa ja rinnakkain työskennellessäsi missä tahansa maailmassa. Tämän maisteriohjelman johtava tiedekunta koostuu menestyvistä yrittäjistä ja yritysjohtajista. Kuutena kuukautena Hotel Institute Montreux’ssa (HIM) opiskelet muun muassa henkilöstön käyttäytymistä organisaatioissa, taloudellista raportointia sekä kilpailustrategiaa ja markkinointia. Tämä maisteriohjelma toteutetaan yhteistyössä Northwoodin yliopiston DeVos-tutkijakoulun kanssa.

Master.02

Swiss Hotel Management School (SHMS) Cauxissa

Viehättävän junamatkan päässä Montreux’n vuoren rinteille sijaitsee Cauxin ja Swiss Hotel Management Schoolin (SHMS) kampus, joka sijaitsee vanhassa palatsissa upeilla näkymillä. Jos opiskelet maisteriohjelmaa (hotellihallinnon kansainvälisen liiketoiminnan maisteri / kansainvälisen hotelliliiketoiminnan maisterin tutkinto), suoritat ensimmäisen lukukauden palatsissa ja opiskelet kursseja, kuten strateginen tulo- ja taloushallinto, tapahtumien ja juhlien hallinta sekä liiketoiminnan johtamistaitojen kehittäminen. Toisena ja viimeisenä lukukautena opiskelet rinnakkain työelämän kanssa, jossa sinäkin suoritat samalla liikkeenjohdon projektia. Tämä maisteriohjelma toteutetaan yhteistyössä Derbyn yliopiston (Iso-Britannia) kanssa.

Swiss Hotel Management School (SHMS) Leysinissä

Leysinin vuoristossa sijaitsevan Swiss Hotel Management Schoolin (SHMS) toiselta kampukselta löydät maisteriohjelmat Kansainvälisen hotelli- ja ravintola-alan hallinnan maisteri ja Kansainvälisen liiketoiminnan maisteri hotellien, lomakeskusten ja wellness-alojen hallinnassa. Entinen, kansainvälisen hotelli- ja ravintola-alan johtamisen maisteri, suoritetaan yhteistyössä Derbyn yliopiston (Iso-Britannia) kanssa. Tämä koulutus antaa sinulle huipputason taitoja muun muassa operatiivisessa johtamisessa, nykyaikaisessa liiketoiminta-ajattelussa ja liiketoimintastrategiassa. Vietät ensimmäisen lukukauden vuorten ympäröimällä kampuksella, jossa hiot hotelli- ja ravintola-alan taitosi täydellisyyteen. Toisen lukukauden aikana voit halutessasi myös opiskella koulussa tai muualla. Toisen lukukauden aikana voit joko kirjoittaa väitöskirjan ja sukeltaa todella syvälle haluamaasi aiheeseen tai toteuttaa ns. integroidun liiketoiminnan projektin työpaikallasi. Koulutus tarjoaa sinulle kolme erikoistumisalaa: kansainvälinen hotelli- ja ravintola-alan hallinta, kansainvälinen hotelli- ja ravintola-alan hallinta ja digitaalisen arvon luonti sekä kansainvälinen hotelli- ja ravintola-alan ja suunnittelun hallinta.

Master.03

Toinen Leysinin Swiss Hotel Management Schoolin (SHMS) tarjoama ohjelma on kansainvälisen liiketoiminnan maisteri hotelli-, lomakeskus- ja wellness-hallinnassa. Ohjelma on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat kehittyä edelleen hotellien ja lomakohteiden maailmassa keskittyen johtajarooleihin. Opiskelemasi kurssit sisältävät liiketoimintateoriaa, taloudellista päätöksentekoa ja kestävää kehitystä. Ohjelman aikana saat myös suunnitella omat tapahtumasi ja markkinointitoimintasi.

Culinary Arts Academy Switzerland Le Bouveretissa

Genevenjärven toisella puolella, pienessä Le Bouveret -kylässä, sijaitsee Culinary Arts Academy Switzerland, joka on maailman tärkein ruokakoulu. Heidän maisteriohjelmansa, kulinaarisen liiketalouden maisteri, on suunnattu niille, jotka haluavat tehdä muutoksia ja tehdä jotain täysin ainutlaatuista. Sinulle, joka haluat toimia yrittäjänä ja ehkä aloittelevassa ravintolayrityksessä. Kursseihin sisältyy muun muassa luovan ajattelun, kulttuurienvälisen osaamisen ja yhteistyön sekä tunneälyn kurssit. Yhden vuoden maisteriohjelma koostuu kahdesta kuuden kuukauden mittaisesta lukukaudesta kuuden kuukauden ajan ja sitten kuuden kuukauden harjoittelusta missä tahansa päin maailmaa – missä suoritat samanaikaisesti konsultointiprojektia työpaikallasi.

Master.04

César Ritz Colleges Switzerland Brigissä

César Ritz Colleges Switzerland tarjoaa Brigin kampuksellaan maisterin tutkinnon niille, jotka todella haluavat syventää tietämystään liike-elämästä, rahoituksesta ja yrittäjyydestä ja muuttaa liikeideansa todellisuudeksi. Yhden vuoden yrittäjyyden kansainvälisen liiketoiminnan maisteriohjelman aikana aloitat opiskelemalla paikan päällä kampuksella, jossa vuoden ensimmäinen puolisko on jaettu kahteen lukukauteen. Ensimmäinen lukukausi sisältää kursseja, kuten luovuutta ja innovaatioita kilpailuetua ja päätöksentekoa varten yrittäjyysrahoituksessa, ja toisen lukukauden aikana opiskelet riskejä, kriisejä ja elpymistä globaalissa majoitus- ja matkailualalla sekä digitaalista markkinointia ja verkkokauppaa hotelli- ja ravintola-alalla. Kampuksella suoritettujen kahden lukukauden jälkeen voit suorittaa harjoittelun missä päin maailmaa tahansa. Samanaikaisesti suoritat myös integroidun yritysprojektin, jossa syvennyt haluamaasi alaan. Opintojen suorittamisen jälkeen saat maisterin tutkinnon hotelli- ja ravintola-alalta ja matkailuyrittäjyydestä Derbyn yliopistosta (Iso-Britannia) ja kansainvälisen yrittäjyyden maisterin tutkinnon César Ritz Colleges Switzerlandista (Valais’n kantonin tunnustama).

Master.05

Monet saattavat kysyä itseltään, miksi minun pitäisi opiskella maisterin tutkintoa, kun olen jo suorittanut vankan koulutuksen? Vastaus tähän kysymykseen kuuluu todella sinulle. Mutta ylemmän korkeakoulututkinnon avulla voit saada uuden etumatkan työmarkkinoilla. Maisterin tutkinto voi auttaa sinua saavuttamaan nopeammin haluamasi johtajan tehtävät ja antamaan vauhtia seuraavalle palkkatasolle. Maisterin tutkinto painaa myös erityisen voimakkaasti kansainvälisillä markkinoilla.

Oletko kiinnostunut opiskelemaan yhdessä maisteriohjelmistamme? Ota yhteyttä johonkin opinto-ohjaajamme saadaksesi lisätietoja!