César Ritz Colleget – 40 vuotta innovaatota ja yrittäjyyttä

cesar ritz 40 years

Keskellä kupliva Lucrenea, Genvenjärven rannalla tai Matterhornin juurilla. Sveitsin César Ritz College tarjoaa sinulle modernin ja kilpailukykyisen koulutuksen palvelualalla ja liiketaloudessa, keskellä maailman kauneimpia paikkoja.

Sveitsin César Ritz College tarjoaa sinulle kaksi erilaista kampusta Sveitsin ympäri, joista voit valita. Lucrene sopii sinulle, joka havittelee kaupunkielämää yhdessä maailman kauneimmista kaupungeista. Le Bouvretin pieni kylä sopii puolestaan sinulle, joka haluaa elää luonnon lähellä ja kauniin Genevenjärven lähistöllä. Viimeinen lukuvuotesi sekä maisterin tutkinto, mikäli päätät jatkaa opintoja, on Brigin kampuksella. Kummassakin kampuksessa, Lucernessä ja Le Bouvretissä, jaat tilat Sveitsin Culinary Arts akademian ystäviemme kanssa. Lucernessä tulet kohtaamaan suklaata rakastavia leivonnaistaiteen opiskelijoita, ja Le Boveretistä löydät tulevaisuutemme tähti kokit. Mitä tahansa valitsetkin, on se niin sanotusti win-win-tilanne.

Sveitsin César Ritz Collegessa voit valita opinnot kandintutkintoa varten, kandintutkinto palvelualan johtavaan liiketalouteen, missä tahansa yllämainitussa kampuksessa. Jos haluat hiota opintojen jälkeisiä taitoja tai muuten vain kehittyä enemmän, voit hakea kansainvälisen liiketalouden yrittäjyyden maisterin ohjelmaan, joka sijaitsee Brigin kampuksellamme, saavuttaaksesi alalta erittäin ainutlaatuisen paikan. Mainitsimmeko jo, että Brig sijaitsee aivan Matterhornin juurella ja hiihtoetäisyyden päästä maailmantunnetuista Zermatt ja Saas-Fee hiihtokeskuksista?

Kandintutkintomme on saavutettu yhteistyöllä Washington State yliopiston kanssa ja maisterin ohjelma Derbyn yliopiston kanssa, UK. Tämä tarkoitta sitä, että saat kaksinkertaisen tutkinnon, yhden meiltä ja toisen jokaiselta vastaavalta yliopistolta.

Ainutlaatuinen yhdistelmä

Mikä tekee kouluistamme niin erikoisen? Ja miksi sinun tulisi opiskella täällä? Se, mikä tekee meistä ainutlaatuisen on sekoitus teoreettista ja käytännöllistä opetusta. Me uskomme vahvasti siihen, että paras tietämys tulee käytännöntyöstä oikealla työpaikalla. 22 viikon ajan vuodesta, tulet saamaan opetusta koulussa, jossa me myös vaihtelemme teoreettisten ja käytännöllisten harjoitusten, kurssien ja tehtävien kanssa. Näiden viikkojen välissä teet maksettua työharjottelua neljästä kuuteen kuukauteen, valitsemassasi kohteessa ympäri maailman – ja joka vuosi.

cesar ritz colleges switzerland hotel school 2

Jo 40 vuotta sitten, kun Mr. César Ritz itse perusti koulun, meidän filosofia oli täynnä yrittäjyyttä ja innovaatiota. Me korostamme suuresti henkilökohtaista kehitystä, jossa kehotamme liike-ajatteluun ja yrittäjyyttä monikulttuurisuuden ja yhteisöllisyyden pohjalta. Kaikki tämä César Ritzin hengessä, ja hänen tyylitajustaan sekä mahtavasta palvelusta. Tutkintosi jälkeen, sinulla ei tule olemaan vain alan halutuinta asemaa, mutta täysin kehittynyt liikeidea valmiina toteutettavaksi!

Koulun jälkeen

Tietäsi valmistumisen jälkeen rajoittaa vain oma luovuutesi ja mielesi, sillä palveluala täyttää useimmat toimialat ja yritykset sekä yrittäjyyden, laajentaen mahdollisuuksiasi entistä enemmän. Jos olet valmis toteuttamaan yksityiskohtaisesti laaditun liiketoimintasi todellisuudeksi, voit periaattessa työskennellä täysin rajattomasti.

Ihmetteletkö vielä, onko Sveitsin César Ritz College ja palveluala oikea valinta sinulle? Mikäli näin on, suosittelemme sinua kuuntelemaan joitakin entisiä opiskelijoitamme ja miltä heidän uransa näyttää opintojen päättymisen jälkeen.

Lue Patric Farahista ja miten palvelualan maisterintutkinto muutti hänen elämän.
 
Tai Munkhjargal Mungunshagain merkittävä ura myyntimiehenä. Kaikki tämä Sveitsin César Ritz Collegen tutkinnon avulla.Lue, mitä Mason Tasiyanalla on kerrottavana opiskelusta ihmisten kanssa joka puolelta maailmaa ja joka kulttuurista.

Etkö vieläkään usko meitä? Vuonna 2019 Sveitsin César Ritz College sijoittui toiseksi THE-ICE Global Premier Rankingissa, jossa opiskelijat sijoitettiin ja arvioitiin koulutuksen perusteella, maailmanlaajuisesti.

Jos haluat tietää vielä enemmä elämästä Sveitsissä tai minkälaista on opiskella Sveitsin César Ritz Collegessa, ota yhteyttä yhteen opinnonohjaajistamme.