Inner Circle Travelin tulevaisuus

The Future of Travel with Inner Circle Travel 1

HIM-alumnin ja luksusmatkatoimiston Inner Circle Travelin perustaja Desiree Overhage tarjoaa neuvoja matkailuliiketoiminnan johtamiseen pandemian aikana ja keskustelee matkailun tulevaisuudesta.

Mikä vaikutti sinuun opiskellessasi hotellijohtamista ja miksi päätit opiskella Hotel Institute Montreux’ssa?

Kaksikulttuurisessa perheessä saksalaisen isän ja indonesialaisen äidin kasvattina minulla on ollut suuri intohimo matkustaa jo nuoresta iästä lähtien. Unelmoin urasta, jonka avulla voisin työskennellä kansainvälisesti tekemällä sitä, mitä rakastan eniten: matkustaa ja luoda pitkäaikaisia kokemuksia muiden lisäksi myös itselleni. Sen lisäksi, että HIM on kauniilla paikalla aivan Genevenjärven rannalla, ja sen erinomaisen maineen lisäksi, BBA-ohjelma erottui edukseen, koska se tarjoaa perustan liikkeenjohdolle keskittyen hotelli-, ravintola- ja lomakohteiden johtamiseen.

“Olin varma, että tällä tutkinnolla minulla olisi loputtomia urapolkuja ja mahdollisuuksia valita ura hotellialalta tai sen ulkopuolelta.”

Mitä taitoja mielestäsi restonomitutkinnon suorittamisesta voi saada?

Tärkeimpiä HIM-opiskeluiden aikana saatuja taitoja olivat johtamis-, viestintä- ja asiakaspalvelutaitot. Se valmisti minua todelliseksi yritysammattilaiseksi, ja monikulttuurinen ympäristö antoi minulle mahdollisuuden työskennellä ja oppia eri maalaisten ja taustaisten opiskelijoiden kanssa.

Mitkä ovat päivittäiset tehtäväsi tyypillisenä työpäivänäsi?

The Future of Travel with Inner Circle Travel 2

Jokainen päivä voi olla aivan erilainen, koska meillä on asiakkaita ympäri maailmaa eri aikavyöhykkeillä. Aloitan päiväni tutustumalla päivän prioriteetteihin riippuen kiireellisistä yön aikana ilmaantuneista pyynnöistä ja hätätilanteista.

Sitten tutustun ajankohtaisiin ja viimeisimpiin matkailu-uutisiin ja alan muutoksiin.

“Varsinkin näinä aikoina, kun kunkin maan matkarajoitukset muuttuvat usein, asiakkaat luottavat siihen, että annamme heille oikeita tietoja ja autamme heitä matkapäätöksissään.”

Koko päiväni ajan käyn yleensä neuvottelupuheluita liikekumppaneiden, asiakkaiden ja ylellisyyttä tarjoavien matkakumppaneiden kanssa.

Mistä nautit eniten nykyisessä tilanteessasi?

Rakastan monia asioita nykyisessä asemassani, mutta jos minun pitäisi tehdä niistä tiivistelmä, sanoisin ensinnäkin, että se inspiroi muita matkustamaan. Autamme asiakkaitamme heidän matkasuunnitelmissaan ja siksi olemme osa matkan suunnittelemisen jännitystä. Toiseksi, yrityksen omistajana näen välittömän vaikutukseni yritykseemme. Viimeinkin voin etsiä uusia kohteita ja tuotteita ja hankkia omakohtaisia kokemuksia.

Mitkä sanoisit olevan oman yrityksen johtamisen suurimpia haasteita?

Yrityksen omistajana käytän monia erilaisia taitoja, mutta kaikki niistä eivät välttämättä ole vahvuuksiani. Neuvoni on ulkoistaa osa näistä toiminnoista, jos se on taloudellisesti mahdollista. Esimerkiksi, palkkasimme kirjanpitäjän varmistaaksemme, että taloutta ja veroja seurataan ja hoidetaan, jotta liikekumppanini ja minä voimme keskittyä ylläpitämään ja kasvattamaan asiakassuhteitamme ja myyntiämme. Eri vahvuuksilla varustettujen liikekumppanien takaainen on myös erinomaista, koska molemmat keskitymme siihen, mitä teemme parhaiten. Laadimme erilaisia ideoita, ja meillä on sama omistautuminen, sitoutuminen ja päämäärä, joka on tarjota vertaansa vailla olevaa palvelua asiakkaillemme ja tehdä yrityksestämme menestyksekäs.

Mitä neuvoja antaisit niille, jotka ovat kiinnostuneita perustamaan oman yrityksen?

“Jos sinulla on intohimo jotain kohtaan ja ymmärrät ideasi takana olevan syyn, jatka unelmasi toteuttamista.”

Oman yrityksen perustaminen ei tapahdu päivässä ja se vaatii aluksi kärsivällisyyttä, kestävyyttä, kovaa työtä ja taloudellista vakautta. Siitä hetkestä lähtien, kun aloin ajatella luksusmatkatoimistoni perustamista, sen toteutumiseen, kesti yli vuoden. Tänä vuonna sijoitin kaikki ponnisteluni, työni ja ideani yrityksiin ja tein yhteistyötä alan samanhenkisten henkilöiden kanssa. Kaikki nämä ponnistelut auttoivat minua luomaan loistavan perustan, laajan tuen ja luotettavien ammattilaisten verkoston. On palkitsevaa nähdä lopputulos.

The Future of Travel with Inner Circle Travel3

Mitä toivot saavuttavasi urallasi seuraavaksi?

Toivon, että voin vaikuttaa ja edistää matkoja tarkoituksenmukaisella ja kestävällä tavalla sen sijaan, että myyn vain massamatkoja. Asiakkaamme ovat erittäin varakkaita ja koulutettuja, ja yhdessä voimme jättää merkittävän vaikutuksen yhteisöihin, joita kohtaamme matkoillamme. Haluamme varmistaa, että teemme yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka tarkastelevat kestävyyden inhimillistä puolta tukeaksemme yhteisöjä sekä sosiaalisesti että taloudellisesti. Nyt meillä on kaikkien aikojen suurin vastuu matkojen myymisessä, ja meidän on oltava tietoisia jalanjäljistämme.

Kuinka nykyinen tilanne vaikuttaa työhösi ja onko sinulla neuvoja yrityksen johtamiseen pandemian aikana?

Pandemia vaikuttaa liiketoimintaamme merkittävästi ja toiminta on hidastunut valtavasti. Näinä aikoina meillä oli kuitenkin tilaisuus osoittaa matkailualan neuvonantajan kanssa työskentelemisen arvo ja sitoitua entistä enemmän työskentelemään nykyisten asiakkaidemme kanssa, kun autoimme heitä kehittymään muutosten, peruutusten, palautusten ja hätätilanteiden läpi. Olemme asiakkaamme puolustajia ja kiinnitämme huomiota heidän etuihinsa.

Olen vakuuttunut siitä, että matkaneuvojan tehtävästä tulee yhä tärkeämpi pandemian jälkeen, koska matkailuala on radikaalisti ja melkein tunnistamattomasti erilainen. Pystymme hoitamaan kaikki hätätilanteet, joita asiakkaiden matkoilla voi ilmetä, ja kun maailma avautuu uudelleen, meidän kaltaiset kontaktoituneet yhteyshenkilöt voivat säästää sekä rahaa että aikaa tekemällä asioita itse.

Meidän on muistutettava ihmisiä arvostamme seuraavan kerran, kun he suunnittelevat varaavansa matkan itse verkosta.

Tietoja Inner Circle Travel -matkatoimistosta

Inner Circle Travel on täyden palvelun ylellinen matkatoimisto, joka on räätälöity niille, jotka nauttivat ajan ja palvelun ylellisyydestä. Ideamme on yksinkertainen; tavoitteena on tarjota poikkeuksellista ja henkilökohtaista palvelua erinomaisella tasolla ja luoda räätälöityjä kokemuksia ympäri maailmaa.

Ainutlaatuinen tarjontamme, Inner Circle -jäsenyys varmistaa, että saat vertaansa vailla olevan pääsyn kaikkeen, mitä matkailu tarjoaa. Yksittäiset pyynnöt voidaan vaihtoehtoisesti hankkia A la Carte -palvelun & räätälöidyn matkan kautta.

Pääset kaiken keskiöön. Yhdessä kattavan kontaktiverkostomme kanssa ennakoimme aktiivisesti tarpeitasi hankkimalla suosituimpia tapahtumia ja räätälöityjä matkoja. Avaamme ovet ainutlaatuisille ja unohtumattomille kokemuksille.

Lue lisää täältä.

The Future of Travel with Inner Circle Travel 4

Desiree Overhage valmistui Hotel Montreux’sta vuonna 2012 kauppatieteiden kandidaatiksi hotelli- ja ravintola-alan johtamisesta. Hän on perustanut Inner Circle Travel -matkatoimiston, joka on ylellinen matkatoimisto, joka sijaitsee San Franciscossa, Yhdysvalloissa.