Culinary Arts Academy Switzerland
Tämä leipuri-kondiittori koulutus näyttää sinulle elämän makean puolen. Tämän intensiivisen 22 viikon kondiittorikurssin tavoitteena on kehittää taitojasi suklaataiteen ja leivonnaisten parissa.
Sekä perinteisten että nykyaikaisten reseptien kautta opit tekemään laajan valikoiman sekä sveitsiläisiä että eurooppalaisia jälkiruokia ja kakkuja kuten aito kondiittori. Kohtaat myös haasteita opiskellessasi työskentelemään sokeri-taiteen sekä suklaakonvehtien valmistamisen kanssa.
Osana kondiittorikurssia saat myös kielenopetusta sekä kuuden kuukauden harjoittelujakson joko Sveitsissä tai muualla maailmassa. Tämä kurssi, osana maailman parasta kondiittorikoulua, antaa sinulle loistavat mahdollisuudet tehdä leipuri-kondiittorin töitä kaikkialla maailmassa.