Hotellijohtaminen ja turismi

César Ritz Colleges Switzerland Opiskelijana tässä kansainvälisesti tunnetussa koulussa saat sen johtamistaidon ja koulutuksen, jota tarvitset menestyäksesi kilpailukykyisessä maailmassa. Pääset …   →

2hotel school switzerland lucerne 2César Ritz Colleges Switzerland

Opiskelijana tässä kansainvälisesti tunnetussa koulussa saat sen johtamistaidon ja koulutuksen, jota tarvitset menestyäksesi kilpailukykyisessä maailmassa. Pääset tutustumaan hotellimaailmaan opastettujen opintomatkojen kautta, ja valmistuessasi tästä tutkinnosta saat tutkintotodistuksen lisäksi myös liiketoimintasuunnitelman, joka on valmis otettavaksi käytäntöön samantien.

César Ritz Collegen koulutus perustuu filosofiaan jonka tunnettu luksushotellien edelläkävijä, César Ritz, käytti perustaessaan kuuluisan hotelliketjun Ritz Pariisissa. Raskaan työn, innovaation, sitkeyden ja tyylikkyytensä avulla César Ritz saavutti ainutlaatuisen uran hotelli-alalla, jossa hänet tänäpäivänä nähdään legendana. Hänen ylellisyytensä, laatunsa ja palvelunsa luovat tänäpäivänä standardin hotelleille ja ravintoloille kaikkialla maailmassa – sekä perustan tälle kansainväliselle hotellikoululle.