Hotellin johtaminen, yrityshallinto ja matkailu – Kandidaatti

Maailmanluokan hotellin johtamiskoulutus. César Ritz Colleges – koulu, jonka perusti Mr. César Ritz, “King of Hoteliers, and Hotelier of Kings”. …   →

Maailmanluokan hotellin johtamiskoulutus. César Ritz Colleges – koulu, jonka perusti Mr. César Ritz, “King of Hoteliers, and Hotelier of Kings”.

César Ritz Colleges-opiskeluohjelma tarjoaa hotellin johtajakoulutuksen, joka suuntautuu yrityshallintoon, matkailuun ja yrittäjyyteen.

César Ritz Collegen akateemikot työskentelevät eri puolilla maailmaa ja rakentavat uransa joko kotimaassaan tai ulkomailla. Ehdoton vaatimus on, että pystyy tekemään töitä eri maista olevien kollegoiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Meidän kampuksella on edustettuna yli 60 kansallisuutta.

 

Opiskelijat voivat myös valita erikoistumisen kestävään kehitykseen ja yrittäjyyteen, mikä antaa heille mahdollisuuden syventyä vielä enemmän näihin aiheisiin. Hotellin johtajakoulutuksessa opiskelijat laativat myös oman liiketoiminta-suunnitelmansa opintojen päätteeksi. Liiketoimintasuunnitelma luodaan projektityöskentelyssä (Business Planning -osio), joka on osa kandidaatin tutkinto-ohjelmaa.

Kahden vuoden César Ritzissä opiskelun jälkeen opiskelijoilla on:

 • Vuosi työelämäkokemusta
 • Kaksi suosituskirjettä
 • Swiss Certificate in Hotel & Restaurant Operations

Kolmen vuoden César Ritzissä opiskelun jälkeen opiskelijalla on yllämainittujen lisäksi:

 • Akateemisesti kreditoitu kandidaatin tutkinto (BBA) Northwood University:stä USA
 • Kandidaatin tutkinto César Ritz College;sta
 • Valmis liiketoimintasuunnitelma hotelli- tai ravintola-alalle

Hotellin johtaminen, yrityshallinto ja matkailu - Kandidaatti

Opiskeluohjelman yhteistyökumppanit

Meillä on tiivis yhteys työelämään ja mahdollisuus tarjota koulutus, jonka sisällöt vastaavat sitä, mitä työnantajat arvostavat. Tämä on ominaista SEG – Swiss Education Groupin tarjoamille koulutuksille. César Ritz Colleges -opinto-ohjelmat kehitetään ja toteutetaan yhteistyössä seuraavien yhteistyökumppaneiden kanssa:

Varaa ohjaustapaaminen

Swiss Certificate hotellin ja ravintolan operatiivinen johtaminen – 2 vuotta, josta 6 kuukautta työharjoittelua

Ensimmäinen askel hotellin johtamisopinnoissa on sertifikaatti, jolla osoitetaan, että opiskelija on oppinut perusteet siitä, miten operatiivisella tasolla johdetaan hotellia. Tämä on ensimmäinen askel kohti Swiss Higher Diplomaa ja myöhemmin kandidaatin tutkinnon suorittamista.

Swiss Higher Diploma hotelli- ja matkailualan johtaminen 2,5 vuotta, josta 1 vuosi työharjoittelua

Kun opiskelija on suorittanut Swiss Diplomansa, teoriaopinnot jatkuvat vielä yhden lukukauden, jonka jälkeen oppilas saa Swiss Higher Diploman. Tämän jakson aikana suoritetaan erikoistumisjakso ja hankitaan erikoisosaamista hotelli- ja matkailualan johtamisesta. Koulutuksen pitkistä perinteistä Sveitsissä kertoo se, että tämä koulutustaso on ollut käytössä yli 100 vuotta kansainvälisellä hotellialalla.

Kandidaattiohjelma hotelli- ja matkailualan johtaminen – 3 vuotta, josta 1 vuosi työharjoittelua

Tämä hotellin johtamiskoulutus ja -suuntaus sopii opiskelijalle, joka haluaa työskennellä matkailijoiden kanssa ja luoda uraa matkailualalla. Oppilas suorittaa opintojensa aikana kandidaatin tutkinnon Washington State Universityssä ja César Ritz Collegessa. Opiskelijalle, joka haluaa jatkaa akateemista uraansa ja suorittaa maisterin tutkinnon tai jopa tohtoritason tutkinnon, on César Ritz oiva valinta. Tämä on myös täydellinen ohjelma opiskelijalle, joka haluaa satsata tulevaisuudessa yritystoiminnan perustamiseen. Jokainen opiskelija laatii oman liiketoimintasuunnitelmansa osana opintoja.

Kandidaattiopinnoissa valitaan erikoistumisopinnot seuraavista vaihtoehdoista:

 • International Business
 • Business Start-up
 • Culinary Trends (in partnership with the Culinary Arts Academy, Switzerland)
 • Tourism and Sustainability Management

Hakemusasiakirjat:

 • Lukion todistus
 • CV
 • Kopio voimassa olevasta passistasi
 • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje, jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on)
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ