Käännätkö myös tämän

Kandidaattitutkinto Opiskele yrityshallintoa ja management HIM-Hotel Institute Montreux:ssä. Erikoistuminen marketing & luxury business finance, tai human resources. Opiskele HIM Hotel …   →

Kandidaattitutkinto

hotel management switzerlandOpiskele yrityshallintoa ja management HIM-Hotel Institute Montreux:ssä. Erikoistuminen marketing & luxury business finance, tai human resources.

Opiskele HIM Hotel Institute Montreux:ssä ja starttaa kansainväliselle urasi inom företagsekonomi och management, med specialiseringar inom:

 • Financial Analysis & Wealth Management Specialization (yhteistyössä Banque Privée Edmond de Rothschild ja Swiss Sustainable Finance)
 • Human Capital & Development Specialization (yhteistyössä Four Seasons Hotels and Resorts)
 • Luxury Brand Management Specialization (yhteistyössä Montreux Jazz Festival, Tag Heuer jaJohn Paul)
 • Management for the Senior Living Industry ( yhteistyössä Resort Lifestyle Communities )

HIM:in tarjoamat ohjelmat ovat tunnettuja suorista kontaktistaan elinkeinoelämän kanssa. Oppilaat tekevät yhteistyötä koulun yhteistyökumppaneiden kanssa kehittääkseen yritysten erikoisosaamista. Ohjelmaan sisältyy kaksi palkattua harjoittelujaksoa, kumpikin kuusi kuukautta pitkiä. Oppilaille annetaan harjoittelujaksojen aikana mahdollisuus soveltaa luokkahuoneessa saamansa teoriaopinnot suoraan käytännössä.

Tämä on akateeminen ohjelma, joka yhdistää sveitsiläistä vieraanvaraisuutta ja palveluasiantuntemusta sekä amerikkalaista johtajuutta, organisointia, hallintoa ja liiketoimintaa.

Kahden vuoden jälkeen HIMissä opiskelijalla on:

 • Vuoden työelämäkokemus
 • Kaksi suosituskirjettä
 • Swiss Diploma Hotel Operations Management

Kolmen vuoden jälkeen HIMissä opiskelijalla on yllämainittujen lisäksi:

 • Akateemisesti kreditoitu kandidaattitutkinto (BBA) Northwood University USA
 • Kandidaattitutkinto HIM-Hotel Institute of Montreux
 • Diplomi AH&LA, American Hotel & Lodging Association, i USA

Opintosuuntauksessa on myös mahdollista suorittaa maisteriohjelma. Tutustu tästä.

Ammattimaiset kumppanimme

Opintoohjelmat HIM-Hotel Institute Montreuxissa opinto-ohjelma ja erikoistumisopinnot järjestetään yhdessä maailman nimekkäimpien yritysten kanssa.

Yhteistyökumppaneilla on aktiivinen rooli opinto-ohjelmiemme luomisessa ja näiden yritysten edustajat vierailevat kouluissamme antaakseen oppilaillemme reaalielämän kokemusta heidän erikoisalastaan.

HIM-Hotel Institute Montreux yhteistyökumppanit ovat:

Johanna Jensen-Carlén teki elämänsä parhaan päätöksen kun hän päätti lähteä opiskelemaan hospitality Sveitsissä. Lue hänen mielettömistä kokemuksistaan på Hotel Institute Montreux.Lue lisää Läs mer!

Swiss Diploma i Hotel Operations Management – Yksi vuosi, josta kuusi kuukautta harjoittelua
Vuoden opiskeluiden jälkeen (sisältäen kuuden kuukauden palkatun harjoittelun) opiskelija saa sveitsiläinen diplomin ”Hotel Operations Management”, jossa opit miten tehokkaasti johtaa päivittäistä hotellia- ja ravintolaa.

Tämä on perusta, jolle opiskelija voi lähteä rakentamaan omaa akateemista koulutusta ja kansainvälistä uraa.

Swiss Higher Diploma in International Hotel Management (Voitko tämän kohdan kääntää) – kaksi vuotta, josta yksi vuosi harjoittelua

Kun oppilas on saavuttanut “Swiss Diploma:n” hän jatkaa opintojaan ja opiskelee kaksi lukukautta teoriaa ja saa silloin “Swiss Higher Diploma”

Tässä kohdin valitaan mihin erikoistutaan – vaihtoehtoja ovat rahoitus, henkilöstöjohtamien, luksus brändin johtaminen tai Senior Living Management. Tämä opinto-ohjelma on perinteinen sveitsiläinen koulutus – koulutusohjelma joka on ollut jo 100 vuotta kansainvälisessä hotellialalla.

Kandidaattiohjelma taloushallinnossa, erikoistuminen hotellijohtamiseen- kolme vuotta josta vuosi harjoittelua

Taloushallinon tutkinto yhdistettynä Hospitality koulutukseen.

Saat kandidaattitutkinnot Hotel Institute Montreux:sta sekä amerikkalaisesta Northwood University:stä. Ohjelma sisällä voi erikoistuaa johonkin seuraavista: rahoitus, henkilöstöjohtaminen, luxus brandin johtaminen tai Senior Living Management.

Tämä on ihanteellinen koulutus sinulle, joka haluaa laaja-alaisen koulutuksen ja unelmoit kansainvälisestä urasta

Hakemusasiakirjat:

 • Lukion todistus
 • CV
 • Kopio voimassa olevasta passistasi
 • Henkilökohtainen kirje eli motivaatiokirje jossa kerrot itsestäsi (taustasi, mikä saa
  sinut hakemaan tähän koulutukseen ja mitä odotuksia sinulla on)

 

Lähetä hakemusasiakirjasi suoraan osoitteeseen [email protected] 

 OTA MEIHIN YHTEYTTÄ NIIN AUTAMME SINUA HENKILÖKOHTAISESTI