IHTTI School of Hotel Management

[unitegallery ihtti] IHTTI School of Hotel Management on yksi Sveitsin ja maailman johtavista hotellinjohtamisenkouluista, josta opiskelijat valmistuvat työskentelemään johtotehtävissä urallaan …   →

[unitegallery ihtti]

IHTTI School of Hotel Management on yksi Sveitsin ja maailman johtavista hotellinjohtamisenkouluista, josta opiskelijat valmistuvat työskentelemään johtotehtävissä urallaan kansainvälisellä hotellialalla.

Koulun käyneet opiskelijat ovat parhaita esimerkkejä koulun ehdottomasta maailmanluokan tasosta, ja monella heistä onkin maailman menestynein ura hotellimaailmassa. IHTTI School of Hotel Managementin aikaisemmat opiskelijat eivät ole tehneet uraa pelkästään kansainvälisesti, vaan monet heistä johtavat myös Skandinavian parhaimpia hotelleja.

Koulun yhdistelmä hotellin johtamista ja designia tekee oppilaista luovia johtajia, jotka opettelevat uusien konseptien kehittämistä, uusien ideoiden keksimistä ja kehittämistä sekä organisaation johtamista eteenpäin. IHTTI tarjoaa todennäköisesti Sveitsin kiinnostavimman ja ainutlaatuisimman hotellikoulutuksen. Jos olet kiinnostunut designista ja luovuudesta on tämä ehdottomasti sinun koulusi. IHTTI School of Hotel Managementilla on kampukset Cauxissa joka sijaitsee lähellä Montreuxta sekä Leysinissa joka on tunnettu laskettelukeskuksistaan.

Opinto-ohjelmat

Kandidaatin tutkinto

Maisterin tutkinto

Koulun viralliset yhteistyökumppanit ovat:,

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ