Parhaiten sijoittuneet koulut

Parempi kuin koskaan – Swiss Education Group loistaa 2024 QS World University Rankings -listalla

Sitoutumisemme laatuun on tiiviisti sidoksissa opiskelijakeskeiseen filosofiaamme, ja se on menestyksemme perusta – menestys, joka on nyt tunnustettu maailmanlaajuisesti, sillä kaikki neljä Swiss Education Groupin koulua on sijoitettu maailman seitsemän parhaan koulun joukkoon omassa luokassaan.

Vuoden 2024 QS University Rankings -yliopistorankingissa hotelli- ja ravintola-alan oppilaitoksemme ovat nousseet vertaansa vailla olevaan valoon:

  1. Swiss Hotel Management School: 2. sija
  2. César Ritz Colleges Switzerland: 3. sija.
  3. HIM: 6. sija
  4. Culinary Arts Academy Switzerland: 7. sija

Tämä maailmanlaajuinen tunnustus on osoitus upean henkilökuntamme ja opettajakuntamme omistautumisesta, sillä he tuovat edelleen sitoutumista, asiantuntemusta ja välittämistä luokkahuoneeseen ja opiskelijoillemme. Kun kaikki koulumme nousevat maailmanlaajuisessa rankingissa, olemme innostuneempia kuin koskaan pidentämään vieraanvaraisuuskoulutuksen rajoja ja tuottamaan alan parhaita tulevia johtajia.

Leo Wang
Toimitusjohtaja, Swiss Education Group

Swiss Hotel Management School (SHMS) on nyt ylpeänä toisella sijalla maailmanlaajuisesti, mikä vahvistaa sen asemaa johtavana voimana hotellialalla. SHMS Leysinin vararehtori Patrick Taffin on ylpeä oppilaitoksen menestyksestä: “Yhteiset ponnistuksemme tulevien liike-elämän johtajien innostamiseksi ja kasvattamiseksi ovat selvästi saaneet vastakaikua alalla. Tämä palkinto on suora osoitus opiskelijoidemme ammattitaidosta ja SHMS:n hyvästä maineesta.”

Erityisen huomionarvoista on César Ritz College Switzerlandin merkittävä harppaus 6. sijalta 3. sijalle. Tämä hyppäys johtuu merkittävästä edistymisestä Sveitsin liittovaltion akkreditoinnin saavuttamisessa, joka saavutettiin lokakuussa 2023. Tällaiset saavutukset eivät ainoastaan lisää César Ritz Collegen arvostusta vaan myös vahvistavat tarjotun koulutuksen laatua ja arvoa. SEG:n laadunvarmistuksesta vastaava johtaja Tanja Florenthal korostaa, että sijoituksen nousu samana vuonna kuin Sveitsin liittovaltion akkreditoinnin saaminen on tärkeää: “On suuri etuoikeus olla maailman kolmanneksi paras hotellikoulu. Cesar Ritzin saama Sveitsin liittovaltion akkreditointi ja tämä sijoitus ovat osoitus laadukkaasta koulutuksesta, opiskelijaelämästä ja huolenpidosta, johon koulu on sitoutunut.”

HIM ja Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS ) jatkavat myös loistavaa menestystään maailmanlaajuisella näyttämöllä, sillä ne sijoittuivat 6. ja 7. sijalle ja nousivat kumpikin yhden pykälän ylöspäin rankingissa. HIM:lle tämä nousu rankingissa on erityisen merkittävää, sillä se vahvistaa suhteellisen hiljattain tehtyä päätöstä profiloitua uudelleen liiketoimintakouluksi ja painottaa asiakaskeskeistä liiketoimintamallia eikä niinkään perinteistä hotellikoulutusta. Erityisen huomionarvoista on myös se, että CAAS on edelleen ainoa näissä rankingeissa tunnustettu kokkikoulu, mikä korostaa sen ainutlaatuista asemaa ja panosta monipuoliseen kokkikoulutukseen, jossa opiskelijamme oppivat muutakin kuin ruoanlaittoa, he oppivat vieraanvaraisuuden liiketoimintaa.

Alan yhteistyökumppanuudet ja alumniverkostomme ovat ratkaisevassa asemassa, kun opetussuunnitelmamme pysyy ajankohtaisena ja opiskelijoidemme työllistettävyys korkealla tasolla, sillä ne antavat opiskelijoille mahdollisuuden kohdata todellisia haasteita sekä tunneilla että harjoittelupaikkojen kautta. Ulrika Bjorklund, Executive Director of Industry Affairs & Career Services, korostaa käytännön kokemuksen merkitystä koulutuksessa: “Yhteistyömme teollisuuskumppaneiden kanssa varmistaa, että opiskelijamme pääsevät kohtaamaan todellisia haasteita ja näkemyksiä ennen ensimmäistä työpaikkaansa, mikä valmistaa heidät perusteellisesti tulevaan uraansa.”

Oppilaitostemme jatkuva parantaminen ja menestys perustuvat akateemiseen maineeseemme, innovatiiviseen lähestymistapaan koulutukseen ja rakentamaamme hoitavaan yhteisöön. Samalla kun juhlimme näitä onnistumisia, jatkamme vieraanvaraisuuskoulutuksen johtavana toimijana ja luomme yhteisön, joka tukee ja kannustaa jokaista opiskelijaa kohti huippuosaamista.

Olen kiinnostunut koulutuksistanne